Your playground information

Legepladsen på Tjørnevej 30 i Holmegaard er et godt sted for børn i alle aldre at få lidt sjov og leg. Det er en udendørs legeplads med boldbaner, skaterbaner, klatrestativer, sandkasser, klatrevægge og meget mere. Legepladsen er stor nok til flere børn, så der er masser af plads at udforske og lege.

Klatrestativet er det største og mest populære element på denne legeplads, og det er designet med et hav af klatreruter. Der er en grundlæggende rute til de mindste børn, såvel som mere avancerede ruter til de ældre børn. Dette klatrestativ giver børnene mulighed for at udvikle deres motoriske færdigheder og udfordre sig selv. Derudover er der et træhus, der byder på skjulte overraskelser og udforskninger.

Boldbanerne på legepladsen giver børnene mulighed for at spille boldspil som fodbold og basketball. Dette sted er perfekt til at lære disse boldspil, da banerne har forskellige højder og andre konfigurationer. Det betyder, at selv de mindste børn kan komme i gang med disse sportsgrene.

For dem, der befinder sig i området, har denne legeplads et godt sted at hvile benene med en velplejet græsplæne, hvor man kan lægge sig ned og slappe af eller endda lave en picnic. Derudover har denne legeplads flere sandkasser til børnene til at grave i ønskede mængder sand eller lave sand-kreationer.

Legepladsen på Tjørnevej 30 er et perfekt sted for børn af alle aldre at have sjov og spille. Denne legeplads har det hele: klatrestativer, boldbaner, sandkasser og græsplæner til picnic - alt sammen forbundet med en velplejet omgivelse. Hvis du planlægger et besøg hertil med dine børn, vil du helt sikkert ikke fortryde det! Så tag dine børn med på legedysten i Holmegaard og lad dem opleve alle de spændende elementer på Legepladsen Tjørnevej 30!

Silas B. Johansen a few seconds ago
Legeplads
Tjørnevej 30
4684 Holmegaard
Denmark
Photo of Legeplads
Nina Andreasen
a few seconds ago
Photo of Legeplads
Nina Andreasen
a few seconds ago
Does something on this page look wrong or out-of-date? Let us know.