Your playground information

En sjov og udfordrende leg med masser af aktiviteter – Tag et dyk i historien om Legeplads Nylandsvej! Her i Vinderup udbyder legepladsen et specielt sted, hvor børnene kan lade deres fantasi springe ud og lustreet fyldes med latter.

Legepladsen er anlagt, så der skabes en ekstraordinær og unik oplevelse for børn i alle aldre. For der er noget for enhver smag og fysisk bevægelsesmulighed. Fra den kæmpe stor trampolin, hvor børnene elsker at hoppe og glæde sig over små sejre, til den spændende superslide med uforudsete vendinger.

Børnene kan få bosat sig deres helt egen verden, når de leger i vigtige sammensatte rum. Deres viden om frugtnavne forbedres, når de afprøver klatretårnet frugtkurven, hvor de kan spise de selv-udvalgte frugter. Der er endda en babysaga bag træets rottehule, som er den fikse detalje der gør en forskel. Opdagelsen af legepladsen starter med sandkassen og den stolte sandpyramide. Den fylder børnene med fryd og glæde – som rutsjerunden sandals gør.

Om det er ture i gyngeden eller monsterjagt med riddertog – ja så findes der også drilske fortids monumenter omkring legepladsen. Disse lader børnene tage del i legesyge fortidenslande, hvor fantasien kommer til sit retmæssige sted.

Legeplads Nylandsvej giver plads til alle børnenes innovative ideer. Der er ikke et øjeblik, de ikke udforsker mulighederne for at mestre nye aktiviteter. Legepladsen giver dem et sundt miljø hvor de kan bevise sig selv, forbedre koordinationsfærdighederne gennem leg og derved udvikle sig socialt og mentalt. Og alt sammen omringet af den indbydende natur!

Nu hvor du har læst lidt om Legeplads Nylandsvej i Vinderup, skynd dig afsted og lad eventyret vente på dig! Kom med din familie og venner til den bedst bevarede bypark med et ekstraordinært sikkert miljø og underholdning; fra det 21 century-inspirerende design til hele familiens godbid - forskellige former for god guf. Så hop på cyklen i dag og tag kortet ud udforskning!

Silas B. Johansen a few seconds ago
Legeplads
Nylandsvej
7830 Vinderup
Denmark
Does something on this page look wrong or out-of-date? Let us know.