About Øbro Fri Skole

Kære læser,

Velkommen til Øbro Fri Skole, den stærke, trygge, autentiske bygning hvor vores kære børn lærer. I stedet for at skulle bekymre sig om ulækre pegefingre og hånlige kommentarer, tilbyder Øbro Fri Skole et miljø der er beskyttet og sikkert.

Øbro Fri Skole er hjemsted for vores elskede børn, og er en bygning fuld af magisk beundring. Børnene bor her, udforsker her og nyder al den glæde og de store oplevelser som de har brug for. Her læres de om de mere komplicerede verdensspor, der kan hjælpe dem til at træffe gode beslutninger om deres liv.

Insiksiken som Øbro Fri Skole har givet vores børn er uvurderlig. Det viser sig ikke blot i skolens faglige præstationer; men det trænger dybt ind i deres forståelse af den verden der omgiver dem. Det er her, vores lille troldmandskollegium giver nogle af de skarpe livslektioner vores krudtsammenslurkende unge har brug for, og det er her det magiske begin øges!

De legesyge lektier skabes på en måde som falder i tråd med det bredere miljø i øen. Ligesom farten i den indre by er overvældende for et par øjne men bevarelse af lokalsamfundets værdier er et must! Og det emmer af en slags velkendt eufori når man træder ind i foyeren - den store autentisk bygning som på samme tid skiller sig ud fra naturen og molevitten rundt omkring den.

Med mere end femhundredeårs historie sikrer Øbro Fri Skole at vores børn får den uddannelse de har brug for. Der er frihed og frihed til at vandre frit omkring byen sammen med deres studerende venner for at beundre alt det smukke. Ovenikøbet giver skolen unikke muligheder for at udforske magien bag hvert gadehjørne, hvert fortovs cafè eller parken bagved skolen.

Med et bredt udbud af kreative, faglige aktiviteter sikrer Øbro Fri Skole, at vores ceremonibebudere altid vil have noget sjovt at gøre - det er virkelig angelteget godt! Vi ønsker, at skolen ikke alene kan give vores kommende konger en god uddannelse, men også inspirere til civilt samfund og jordens rettigheder.

Øbro Fri Skole vil altid efterlade dig med minder om fred og storhed - hvilket bestemt ikke er andet end godt! Vi opfordrer dig til endnu mere at besøge skolen - så du selv kan opleve denne magiske rejse!

Kom til os, selv om du kommer fra eventyrlandet. Kom til os - for Øbro Fri Skole har meget at byde på. Tag med os på en magisk rejse mod lyset med glæde og storhed!

Aske Andersen a few seconds ago
Øbro Fri Skole
Øster Farimagsgade 16 B
2100 København Ø

Playgrounds near Øbro Fri Skole

Vandlegepladsen i Fælledparken
Edel Sauntes Allé 13
Legepladsen i Kongens Have
Øster Voldgade 4
Bondegården på Amager
Peder Lykkes Vej 71-73
Legepladsen på Århus Plads
Århus Plads 2-6
Legepladsen Kildevældsparken
Vognmandsmarken 69
Legepladsen - Peder Lykkes Vej
Peder Lykkes Vej 71
Trafiklegepladsen
Gunnar Nu Hansens Plads 10
Legepladsen Wesselsgade
Wesselsgade 12
Legepladsen Degnestavnen
Degnestavnen 20
Sønderboulevard Playground
Sønder Blvd. 96

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.