ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Øbro Fri Skole

Kære læser,

Velkommen til Øbro Fri Skole, den stærke, trygge, autentiske bygning hvor vores kære børn lærer. I stedet for at skulle bekymre sig om ulækre pegefingre og hånlige kommentarer, tilbyder Øbro Fri Skole et miljø der er beskyttet og sikkert.

Øbro Fri Skole er hjemsted for vores elskede børn, og er en bygning fuld af magisk beundring. Børnene bor her, udforsker her og nyder al den glæde og de store oplevelser som de har brug for. Her læres de om de mere komplicerede verdensspor, der kan hjælpe dem til at træffe gode beslutninger om deres liv.

Insiksiken som Øbro Fri Skole har givet vores børn er uvurderlig. Det viser sig ikke blot i skolens faglige præstationer; men det trænger dybt ind i deres forståelse af den verden der omgiver dem. Det er her, vores lille troldmandskollegium giver nogle af de skarpe livslektioner vores krudtsammenslurkende unge har brug for, og det er her det magiske begin øges!

De legesyge lektier skabes på en måde som falder i tråd med det bredere miljø i øen. Ligesom farten i den indre by er overvældende for et par øjne men bevarelse af lokalsamfundets værdier er et must! Og det emmer af en slags velkendt eufori når man træder ind i foyeren - den store autentisk bygning som på samme tid skiller sig ud fra naturen og molevitten rundt omkring den.

Med mere end femhundredeårs historie sikrer Øbro Fri Skole at vores børn får den uddannelse de har brug for. Der er frihed og frihed til at vandre frit omkring byen sammen med deres studerende venner for at beundre alt det smukke. Ovenikøbet giver skolen unikke muligheder for at udforske magien bag hvert gadehjørne, hvert fortovs cafè eller parken bagved skolen.

Med et bredt udbud af kreative, faglige aktiviteter sikrer Øbro Fri Skole, at vores ceremonibebudere altid vil have noget sjovt at gøre - det er virkelig angelteget godt! Vi ønsker, at skolen ikke alene kan give vores kommende konger en god uddannelse, men også inspirere til civilt samfund og jordens rettigheder.

Øbro Fri Skole vil altid efterlade dig med minder om fred og storhed - hvilket bestemt ikke er andet end godt! Vi opfordrer dig til endnu mere at besøge skolen - så du selv kan opleve denne magiske rejse!

Kom til os, selv om du kommer fra eventyrlandet. Kom til os - for Øbro Fri Skole har meget at byde på. Tag med os på en magisk rejse mod lyset med glæde og storhed!

Aske Andersen a few seconds ago
Øbro Fri Skole
Øster Farimagsgade 16 B
2100 København Ø

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Øbro Fri Skole

Read a bit more about Øbro Fri Skole.