At Ødsted Skole we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Ødsted Skole

Først og fremmest, velkommen til Ødsted Skole! Dette lille skolevæsen har været hjemsted for mange af Vejles børn og unge igennem generationer. Det er et rum for læring, forventninger, aktiviteter og opfølgning. For ikke at nævne det sociale fællesskab, der er bygget på tusindvis af historier fortalt af de studerende, der har gået gennem dets haller.

Selv om den historiske skole er blevet ændret lidt igennem tiden, er det stadig præget af stor hjertelighed, inspiceret af kvalificerede lærere og lederen. Det består af to store, blomstrende have, skovhugger, badmintonbane og meget mere. Alle disse amazing steder har skabt muligheder for alle årgange til at udforske og have det sjovt.

Udover de underholdende faciliteter har skolen fokuseret meget på at give nogle af de bedste muligheder i et fritidsmiljø. De studenter, der går på Ødsted Skole, har adgang til vejledning fra anerkendte lærere. Derudover giver skolen ordentlige fritidsfaciliteter såsom bibliotek, teaterhus og sportshaller. Desuden får børnene en chance for at udvide deres sociale netværk ved at deltage i forskellige klubber som debat- og kunstklubber.

Men det vigtigste for mig er kvaliteten af ​​undervisning og uddannelse på Ødsted Skole. Skolesystemet er godt struktureret med nogle af de bedste uddannelsesplaner til eleverne i landet. Med fokus på danskkerne fortalte lærerne ofte om den lokale kultur og historie - at lade eleverne have en dybere forståelse af deres by og by samfundet. Eleverne lærer herunder et omfattende sæt af færdigheder: sprogfærdigheder, kommunikationsfærdigheder, problemløsningsevner osv., Alt sammen krydret med engagerende lege tid.

Til sidst mener jeg, at Ødsted Skole bestemt er et vidunderligt sted at tage din første skridt ind i verden af ​​uddannelse og kundskaber. Her lærer man ikke alene om almindelige emner som matematik eller engelsk; men du akkumulerer også sociale færdigheder for at forberede dig til dit videre liv. Kom nu til Ødsted Skole - begynd din rejse til succes!

Aske Andersen a few seconds ago
Ødsted Skole
Ammitsbølvej 18
7100 Vejle

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Ødsted Skole

Read a bit more about Ødsted Skole.