ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Ødsted Skole

Først og fremmest, velkommen til Ødsted Skole! Dette lille skolevæsen har været hjemsted for mange af Vejles børn og unge igennem generationer. Det er et rum for læring, forventninger, aktiviteter og opfølgning. For ikke at nævne det sociale fællesskab, der er bygget på tusindvis af historier fortalt af de studerende, der har gået gennem dets haller.

Selv om den historiske skole er blevet ændret lidt igennem tiden, er det stadig præget af stor hjertelighed, inspiceret af kvalificerede lærere og lederen. Det består af to store, blomstrende have, skovhugger, badmintonbane og meget mere. Alle disse amazing steder har skabt muligheder for alle årgange til at udforske og have det sjovt.

Udover de underholdende faciliteter har skolen fokuseret meget på at give nogle af de bedste muligheder i et fritidsmiljø. De studenter, der går på Ødsted Skole, har adgang til vejledning fra anerkendte lærere. Derudover giver skolen ordentlige fritidsfaciliteter såsom bibliotek, teaterhus og sportshaller. Desuden får børnene en chance for at udvide deres sociale netværk ved at deltage i forskellige klubber som debat- og kunstklubber.

Men det vigtigste for mig er kvaliteten af ​​undervisning og uddannelse på Ødsted Skole. Skolesystemet er godt struktureret med nogle af de bedste uddannelsesplaner til eleverne i landet. Med fokus på danskkerne fortalte lærerne ofte om den lokale kultur og historie - at lade eleverne have en dybere forståelse af deres by og by samfundet. Eleverne lærer herunder et omfattende sæt af færdigheder: sprogfærdigheder, kommunikationsfærdigheder, problemløsningsevner osv., Alt sammen krydret med engagerende lege tid.

Til sidst mener jeg, at Ødsted Skole bestemt er et vidunderligt sted at tage din første skridt ind i verden af ​​uddannelse og kundskaber. Her lærer man ikke alene om almindelige emner som matematik eller engelsk; men du akkumulerer også sociale færdigheder for at forberede dig til dit videre liv. Kom nu til Ødsted Skole - begynd din rejse til succes!

Aske Andersen a few seconds ago
Ødsted Skole
Ammitsbølvej 18
7100 Vejle

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Ødsted Skole

Read a bit more about Ødsted Skole.