SkoleIntra is a school platform.

  • PersonaleIntra – et lukket intranet for skolens medarbejdere, hvor de finder vigtige oplysninger, resourcer og værktøjer.
  • ElevIntra – elevernes portal til information om undervisningen samt en række pædagogiske elementer.
  • ForældreIntra – informations- og kommunikationssystem mellem skole og hjem.
  • Skoleporten – skolens officielle hjemmeside og ansigt ud mod offentligheden.
  • InfoKiosk – bruges til at vise information som f.eks. dagens aktiviteter, nyheder og skemaændringer på skolens informationsskærme.
  • SMS-modul – giver mulighed for at sende SMS'er til forældre, lærere og elever.

About Ødsted Skole

Read a bit more about Ødsted Skole.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Ødsted Skole

Først og fremmest, velkommen til Ødsted Skole! Dette lille skolevæsen har været hjemsted for mange af Vejles børn og unge igennem generationer. Det er et rum for læring, forventninger, aktiviteter og opfølgning. For ikke at nævne det sociale fællesskab, der er bygget på tusindvis af historier fortalt af de studerende, der har gået gennem dets haller.

Selv om den historiske skole er blevet ændret lidt igennem tiden, er det stadig præget af stor hjertelighed, inspiceret af kvalificerede lærere og lederen. Det består af to store, blomstrende have, skovhugger, badmintonbane og meget mere. Alle disse amazing steder har skabt muligheder for alle årgange til at udforske og have det sjovt.

Udover de underholdende faciliteter har skolen fokuseret meget på at give nogle af de bedste muligheder i et fritidsmiljø. De studenter, der går på Ødsted Skole, har adgang til vejledning fra anerkendte lærere. Derudover giver skolen ordentlige fritidsfaciliteter såsom bibliotek, teaterhus og sportshaller. Desuden får børnene en chance for at udvide deres sociale netværk ved at deltage i forskellige klubber som debat- og kunstklubber.

Men det vigtigste for mig er kvaliteten af ​​undervisning og uddannelse på Ødsted Skole. Skolesystemet er godt struktureret med nogle af de bedste uddannelsesplaner til eleverne i landet. Med fokus på danskkerne fortalte lærerne ofte om den lokale kultur og historie - at lade eleverne have en dybere forståelse af deres by og by samfundet. Eleverne lærer herunder et omfattende sæt af færdigheder: sprogfærdigheder, kommunikationsfærdigheder, problemløsningsevner osv., Alt sammen krydret med engagerende lege tid.

Til sidst mener jeg, at Ødsted Skole bestemt er et vidunderligt sted at tage din første skridt ind i verden af ​​uddannelse og kundskaber. Her lærer man ikke alene om almindelige emner som matematik eller engelsk; men du akkumulerer også sociale færdigheder for at forberede dig til dit videre liv. Kom nu til Ødsted Skole - begynd din rejse til succes!

Aske Andersen a few seconds ago
Ødsted Skole
Ammitsbølvej 18
7100 Vejle