At Ørestad Skole we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Ørestad Skole

Ørestad Skolen, en skole der er fyldt med liv og bevægelse, huserer over det smukke København. Det er en skole der har eksisteret i mange år, og selvom den ikke er så gammel som andre, har den været stedet for mange livsvigtige oplevelser for de unge mennesker der har haft privilegiet at gå der.

Når man træder ind på skolens område, vil man straks føle sig hjemme. Det er et miljø der er fyldt med energi og positivitet. Atmosfæren er en der trækker alle sammen og opmuntrer samarbejde og venskab.

Undervisningen på skolen er af høj kvalitet. Deres lærere er engagerede og ivrige efter at sikre, at hver elev får mest muligt ud af deres tid på skolen. Deres mål er at give eleverne et sted hvor de kan tilegne sig viden, udvikle egnetheder og åbne døre til fremtiden.

Skolens faciliteter er af kvalitetsmæssig høj standard. Der er alt fra moderne klasselokaler til laboratorier og teknisk udstyr. Eleverne har mulighed for at gøre brug af al den teknologi, der findes, og udforske nye verdener af teknik og videnskab.

Ud over undervisning har Ørestad Skole et rigt socialt liv. Der arrangeres regelmæssigt arrangementer som sportsbegivenheder, musikalske oplevelser og sociale arrangementer. Eleverne har altid noget at se frem til.

Endelig er Ørestad Skole forbundet med et netværk af virksomheder, organisationer, universiteter og forskellige aktiviteter. Dette netværk giver eleverne mulighed for at komme i kontakt med mennesker fra forskellige miljøer og forskellige baggrunde der kan hjælpe dem med at udforske deres talenter og interesser.

Alt i alt er Ørestad Skole et glimrende valg for alle der søger en kvalitetsuddannelse under trygt og inspirerende mentale rammer. Her får eleverne muligheden for at tilegne sig viden, udvikle personlighedstræk og forberede sig til fremtiden i et miljø som fokuserer på teamarbejde, innovation og samarbejde! Kom nu ned til Ørestad Skole i dag for at opleve alt det den har at byde på!

Aske Andersen a few seconds ago
Ørestad Skole
Arne Jacobsens Allé 21
2300 København S

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Ørestad Skole

Read a bit more about Ørestad Skole.