At Ørum skole we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Ørum skole

Ørum Skole er et magisk sted, hvor børn får lov til at udfolde deres fantasi, styrke deres viden og lære de nødvendige færdigheder for at blive succesrige i livet.

På Ørum Skole er der noget for enhver smag. Vi har et bredt udsnit af kurser, der vil appellere til alle typer af elever, og er stolte af at give vores elever muligheden for at udvikle deres evner til det ypperste.

Vi har et stort fokus på dannelse og fællesskab. På Ørum Skole tror vi på, at de bedste resultater opnås, når eleverne arbejder sammen. Vi giver derfor vores elever mulighed for at skabe stærke venskaber og samarbejde med hinanden, hvilket giver dem mulighed for at støtte hinanden som en del af en sammenhængende klasse.

Fra tid til anden har vi også spændende arrangementer som ekskursioner og udstillinger, hvor eleverne har mulighed for at udvide deres horisont og lære om andre kulturer og sprog.

Vi har også et stort fokus på teknologi og vidensdeling. Vi er overbeviste om, at teknologi kan bruges til at fremme læring og skabe betingelserne for kreative løsninger af problemstillinger. Vi giver vores elever mulighed for at lave avancerede projekter med moderne teknologi som 3D-printing, video-redigering og programmering.

Vores ambition er at give vores elever de bedste muligheder for succes. Vi holder os ikke kun til traditionelle undervisningsmetoder – vi tager os tid til at lytte til vores elevers tanker og ideer og er åbne overfor nye metoder og måder at lære på. Vi tror på, at alle børn har potentiale og vi arbejder hårdt på at give dem de bedste betingelser for at udfolde dette.

På Ørum Skole tror vi på magien i læring; en magi som kan ændre livet for et barn - ikke blot mens de er her hos os, men gennem hele deres liv. Kom og se magien selv! Besøg Ørum Skole i dag!

Aske Andersen a few seconds ago
Ørum skole
Gl. Tjelevej 10
8830 Tjele

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Ørum skole

Read a bit more about Ørum skole.