LærerIntra is a web-based program for handling daily routines for teaching

LærerIntra er et lukket forum, hvor skolens personale og medarbejdere har adgang til vigtige oplysninger og værktøjer. I LærerIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad. Med andre ord fungerer LærerIntra som en slags intranet eller medarbejderportal.

LærerIntra er et forum for samarbejde og udvikling for skolens personale. Desuden er det en hjælp i planlægning og koordinering af undervisningen og de øvrige aktiviteter på skolen.

LærerIntra er netbaseret og derfor altid tilgængelig. LærerIntra hjælper med, at få alle aftaler om arrangementer, reservationer af lokaler og udstyr, vikarplaner, oplysninger om gældende praksis, materialeoversigter, kursustilmeldinger og meget mere samlet ét sted.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

About Øster Uttrup Skole

Det var en temmelig tidlig, blæsende forårsdag i det nordlige Danmark. Østgående fra Aalborg dannede Øster Uttrup Skole, en skole fyldt med megen natur tæthed og åndelig opmuntring eneste værdifulde evner. Fyldt med medarbejdere, der brænder for at fremme en ærlig og aktiv deltagelsefællesskab og et livslangt læringsmiljø.

Elevhåndboger blev uddelt, som mange lerneres bevågenhed blev idømt skolens princip I de klare viste korridorer. Her inspirerede de deres kammerater i deres stræben efter erkendelse og selvdisciplin.

Faciliteterne på skolen spænder fra gymnasium til en cafeteria så smukt designet, som den er funktionel, og i aktivitetsrummet har børnene en hyggelig stue, hvor de kan arbejde og frit udfolde sig. Det er her kreative studerende strømmer sammen; Find det rette, spotte det mystiske, udforske det ukendte. Et andet vigtigt træk ved skolens struktur var udvikling af kunstnere, hvor forståelsen af ​​udøvelsen af ​​menneskelige færdigheder har taget formular af idéer af kunstnere. Dette gjorde det muligt for elever at udtrykke sig selv med innovativ teknologi, der styrker deres engagement herunder tegninger og musikopstillinger.

Skolens kurser undervist i et bredt spektrum af emner og discipliner, tilskynder studenterthink dybere og tænke analytisk om filosofiske spørgsmål og problemstillinger. Med et team af dedikerede lærere stærkt engagerede i at samarbejde med studerende og invitere børnene ind i undervisningen ro reelle verdener opløsninger uden for skolens vægge. Skolens principal var overlegen i sin angivelse af "At lære er vores mission - at inspirere er vores passion". Her hjalp skolen disse elever til at blive genstand for kritisk funderet argumentering strategier.

Uanset intense forsøg på Øster Uttrup Skole til stede høje forventninger for eleverne gløder studenterne stadig glansede lys meget smukke individuelle personligheder - en manifestation af menneskelig begavelse og håbefuld optimisme. I dag er denne skole etableret som en indbydende institution dedikeret til at forene børnene til at studere den viden som kan opnås. Dette har resulteret i elevernes følelse af ejerskab over deres egen læring proces og brugen af ​​skriftlige proces til at arbejde sammen mod området mål.

Øster Uttrup Skoles uforstyrrelse tilsyneladende lykke har givet et unikt feltteststed for nye dannelsesmuligheder gennem bebrejdelse, velopdragent levetid lektioner og god fordeling mellem det institutjonelle læringsstedet fokus på akademisk rigdom and learning the niceties of living together in a society.

Intet som at dvæle i succes-historierne om de stolte traditioner ved Øster Uttrup Skole - viljen til at rustet flere generationers livsindsats med disse dyrebare finkulturer Og engagementm autentisk erkendelse - har sat Danmark på motion vejen mod bedre fortolkninger Ud visdomen i mennesket fyldes op med disse positive begivenheder og arveyed ispirationerna, så vi alle kan tage politiske initiativer at bidrage aktivt til den globale samfundsfabrikken. Det blevet tid til et nyt kapitel at udforske mest fremsynet ideer & skill set, blive involveret allestedsnærværende Åbenlyse engagement involveret pram sagging & Pramaage Oplysningsprogressive Idèer!

Aske Andersen a few seconds ago
Øster Uttrup Skole
Brinken 6
9220 Aalborg Ø