About Østre Skole

Det er en dag som en anden på Østre Skole i Thisted. De glade børn løber rundt på skolens lille gård og glæder sig til deres skoledag. Hele byen omkring bærer præg af skolens liv og magi.

I skolens hjerte strømmer en følelse af optimistisk glæde og tilskyndelse til intelligens og gennemførsel af faglighed. For dette er det sted, hvor de unge magikere lærer den magi, der skal give deres liv menering.

Skolens historie begyndte for mange år siden, da detektiven Sherlock Holmes undersøgte mystiske hændelser i Kronborgvej. Geniale Holmes vidste lynhurtigt, at det hele var et spil udviklet af skolens allerede eksisterende ånder. De ønskede at skabe et rustikt miljø, der opmuntrede til intellektuel vækst.

Derfor blev Østre Skole grundlagt på et fundament af mysterier, kreativitet og faglighed. Det er sådan, vores magikere er blevet opdraget og lært at lave magi med en god samvittighed. Deres mission er at udforske deres intellektuelle horisonter og gøre en forskel i verden gennem klog og ansvarlig handling.

Østre Skole har i mange år givet sine unge magikere mulighed for at udforske verden med intelligens, nysgerrighed og kreativitet som de primære værktøjer. Denne institution inspirerer generationer med mystisk charme og sjove eventyr, som selv Holmes ville have været misundelig på.

Så tag med os til Østre Skole – hvor alderen ingen begrænsning har – og lad os sammen skabe mirakler for morgendagens magikere! Kom og deltag i det eventyr, som vil bringe glans og succes ikke blot til Thisted, men hele verden!

Aske Andersen a few seconds ago
Østre Skole
Kronborgvej 26
7700 Thisted

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.