ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Østre Skole

Det er en dag som en anden på Østre Skole i Thisted. De glade børn løber rundt på skolens lille gård og glæder sig til deres skoledag. Hele byen omkring bærer præg af skolens liv og magi.

I skolens hjerte strømmer en følelse af optimistisk glæde og tilskyndelse til intelligens og gennemførsel af faglighed. For dette er det sted, hvor de unge magikere lærer den magi, der skal give deres liv menering.

Skolens historie begyndte for mange år siden, da detektiven Sherlock Holmes undersøgte mystiske hændelser i Kronborgvej. Geniale Holmes vidste lynhurtigt, at det hele var et spil udviklet af skolens allerede eksisterende ånder. De ønskede at skabe et rustikt miljø, der opmuntrede til intellektuel vækst.

Derfor blev Østre Skole grundlagt på et fundament af mysterier, kreativitet og faglighed. Det er sådan, vores magikere er blevet opdraget og lært at lave magi med en god samvittighed. Deres mission er at udforske deres intellektuelle horisonter og gøre en forskel i verden gennem klog og ansvarlig handling.

Østre Skole har i mange år givet sine unge magikere mulighed for at udforske verden med intelligens, nysgerrighed og kreativitet som de primære værktøjer. Denne institution inspirerer generationer med mystisk charme og sjove eventyr, som selv Holmes ville have været misundelig på.

Så tag med os til Østre Skole – hvor alderen ingen begrænsning har – og lad os sammen skabe mirakler for morgendagens magikere! Kom og deltag i det eventyr, som vil bringe glans og succes ikke blot til Thisted, men hele verden!

Aske Andersen a few seconds ago
Østre Skole
Kronborgvej 26
7700 Thisted

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Østre Skole

Read a bit more about Østre Skole.