At Ringe Efterskole we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Ringe Efterskole

Hvis du nogensinde har haft muligheden for at opleve magien af en utrolig skole, hvor du kan se, hvordan unge ånder kommer til liv og ivrigt ønsker at lære og vokse internationalt, så skal du vide, at det finnes det fantastiske Ringe Efterskole.

Denne magiske skole er beliggende i Rolighedsvej 25, 5750 Ringe og står til rådighed for dem, som drømmer om et glimrende uddannelsesmæssigt miljø. I Ringe Efterskole ligger vægt på faglighed blandet med talrige kreative tiltag, der hjælper eleverne med at finde deres utraditionelle evner. Dette er en interkulturel skole med ikke bare et bredere blik på læring, men et globalt perspektiv.

Ringe Efterskole er garant for en kvalitetsuddannelse. Hvert skoleår er fyldt med ting at opdage og muligheder i alle retninger. De forskellige fag giver børnene mulighed for at udvikle en akademisk tilgang til det, de lærer i klasselokalet og den bredere verden. Dette er en skole spækket med forskellige aktiviteter, der gør det interessant at stille spørgsmål og udforske nye interesser og områder.

Rolighedsvej 25, 5750 Ringe er ikke alene et læringsmiljø for unge studerende - det er en social scene med talrige internationale udflugter til festligheder og eksotiske steder over hele verden! Eleverne åndes ud i al denne kultur og kan dele dagligdagsoplevelser med bekendte venner fra hele verden. Dette er endda grunden til, at Ringe Efterskole betragtes som et af de mest populære internationale uddannelsesmuligheder til unge i mange lande rundt omkring.

Et andet fantastisk element ved Rolighedsvej 25, 5750 Ringe findes i deres idrætssystem. Idrætsundervisning i disse dage har aldrig set bedre ud end på denne magiske skole! Børnene får muligheden for flere unikke sports- og fitnessaktiviteter som basketball, fodbold, powerlifting - kombineret med motion som yoga eller andre lystbetonede aktiviteter. Her styrkes børnenes generelle naturlige glæde ved legemlig aktivitet.

Med et stort fokus på faglighed med et global tænkning ligger Ringe Efterskole klar til eleverne, der ønsker at udforske verden sammen med andre unge eventyrere. Indse magien ved disse utallige magiske øjeblikke ved Rolighedsvej 25, 5750 Ringe idag - kom og begynd at udforsk magnituden af det magiske miljø på efterskolen!

Aske Andersen a few seconds ago
Ringe Efterskole
Rolighedsvej 25
5750 Ringe

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Ringe Efterskole

Read a bit more about Ringe Efterskole.