ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Ringe Efterskole

Hvis du nogensinde har haft muligheden for at opleve magien af en utrolig skole, hvor du kan se, hvordan unge ånder kommer til liv og ivrigt ønsker at lære og vokse internationalt, så skal du vide, at det finnes det fantastiske Ringe Efterskole.

Denne magiske skole er beliggende i Rolighedsvej 25, 5750 Ringe og står til rådighed for dem, som drømmer om et glimrende uddannelsesmæssigt miljø. I Ringe Efterskole ligger vægt på faglighed blandet med talrige kreative tiltag, der hjælper eleverne med at finde deres utraditionelle evner. Dette er en interkulturel skole med ikke bare et bredere blik på læring, men et globalt perspektiv.

Ringe Efterskole er garant for en kvalitetsuddannelse. Hvert skoleår er fyldt med ting at opdage og muligheder i alle retninger. De forskellige fag giver børnene mulighed for at udvikle en akademisk tilgang til det, de lærer i klasselokalet og den bredere verden. Dette er en skole spækket med forskellige aktiviteter, der gør det interessant at stille spørgsmål og udforske nye interesser og områder.

Rolighedsvej 25, 5750 Ringe er ikke alene et læringsmiljø for unge studerende - det er en social scene med talrige internationale udflugter til festligheder og eksotiske steder over hele verden! Eleverne åndes ud i al denne kultur og kan dele dagligdagsoplevelser med bekendte venner fra hele verden. Dette er endda grunden til, at Ringe Efterskole betragtes som et af de mest populære internationale uddannelsesmuligheder til unge i mange lande rundt omkring.

Et andet fantastisk element ved Rolighedsvej 25, 5750 Ringe findes i deres idrætssystem. Idrætsundervisning i disse dage har aldrig set bedre ud end på denne magiske skole! Børnene får muligheden for flere unikke sports- og fitnessaktiviteter som basketball, fodbold, powerlifting - kombineret med motion som yoga eller andre lystbetonede aktiviteter. Her styrkes børnenes generelle naturlige glæde ved legemlig aktivitet.

Med et stort fokus på faglighed med et global tænkning ligger Ringe Efterskole klar til eleverne, der ønsker at udforske verden sammen med andre unge eventyrere. Indse magien ved disse utallige magiske øjeblikke ved Rolighedsvej 25, 5750 Ringe idag - kom og begynd at udforsk magnituden af det magiske miljø på efterskolen!

Aske Andersen a few seconds ago
Ringe Efterskole
Rolighedsvej 25
5750 Ringe

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Ringe Efterskole

Read a bit more about Ringe Efterskole.