LærerIntra is a web-based program for handling daily routines for teaching

LærerIntra er et lukket forum, hvor skolens personale og medarbejdere har adgang til vigtige oplysninger og værktøjer. I LærerIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad. Med andre ord fungerer LærerIntra som en slags intranet eller medarbejderportal.

LærerIntra er et forum for samarbejde og udvikling for skolens personale. Desuden er det en hjælp i planlægning og koordinering af undervisningen og de øvrige aktiviteter på skolen.

LærerIntra er netbaseret og derfor altid tilgængelig. LærerIntra hjælper med, at få alle aftaler om arrangementer, reservationer af lokaler og udstyr, vikarplaner, oplysninger om gældende praksis, materialeoversigter, kursustilmeldinger og meget mere samlet ét sted.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

About Rødding Skole

Rødding Skole er beliggende i Vejen kommune. Rødding Skole ligger i Sønderjylland, ca. 5 km syd for Kongeåen.

Skolen er beliggende ved den østlige indkørsel i Rødding (fra Jels). Den har haft sin nuværende beliggenhed siden 1912. Skolen er om- og tilbygget af flere omgange.

Skolen hed oprindelig "Rødding Borger- og Realskole", men skiftede 1. august 1976 navn til "Rødding Skole".

I øjeblikket har skolen ca. 516 elever og ca. 60 ansatte.

Pr. 1.august 2016 er Lintrup Børnecenter en filial til Rødding Skole. Læs mere under punktet Filial Lintrup Børnecenter.

Skolen har tidligere haft følgende to bomærker:

Aske Andersen a few seconds ago
Rødding Skole
Rytterdam 9
6630 Rødding