At Sjørslev Skole we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Sjørslev Skole

Sjørslev Skole er et af Danmarks mest betagende skoler - en ekstraordinær institution for både børn og voksne. Beliggende i Sognegårdsvej 41, Sjørslev, 8620 Kjellerup, kan skolen gøre stolt enhver der besøger det.

Skolen har gennemgået mange ændringer gennem årene, men den har altid beholdt sin dybe kærlighed og respekt for de børn, der kommer og går. Personalet og lærerne arbejder hårdt for at inspirere og engagere sine elever, mens lederne træffer foranstaltninger for at forbedre læringsmiljøet.

Fra de tidlige morgentimer til de sente aftener, er Sjørslev Skole hjemsted for mange uforglemmelige øjeblikke. Børnene lærer om et bredt spektrum af fag, der span fra grundlæggende matematik, naturvidenskab og historie til mere avancerede færdigheder som design og kunst. I tillegg tilbyder skolen store sport- og friluftslivets muligheder, som hjælper børnene med at udvikle sig fysisk og socialt.

Det vidunderlige ved Sjørslev Skole er, at selvom dette er det sted, hvor børnene udvikler deres akademiske færdigheder, så er det også et sted hvor de udvikler deres karakter som mennesker. Lærerne tager tid til at se hver enkelt elevs styrker og svagheder. Og det sunde læringsmiljø fører til et frugtbart samfund af forskellige mennesker.

Som en del af Sjørslev Skole familien er du sikker på at få et intenst og energisk miljø at studere i. Men det er meget mere end bare akademisk styrke - det er et miljø, hvor holdninger dannes og livslange venskaber bygges!

Giv dit barn den chance for at deltage Sjørslev Skole og oplev det fantastiske læringsmiljø der! Inspirer dem til at udvikle deres akademiske færdigheder samtidig med at de udvikler sig til personer med et sundt sind og hjerte. Kom og bliv en del af Sjørslev Skole familien - vi venter på dig!

Aske Andersen a few seconds ago
Sjørslev Skole
Sognegårdsvej 41
Sjørslev
8620 Kjellerup

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Sjørslev Skole

Read a bit more about Sjørslev Skole.