ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Sjørslev Skole

Sjørslev Skole er et af Danmarks mest betagende skoler - en ekstraordinær institution for både børn og voksne. Beliggende i Sognegårdsvej 41, Sjørslev, 8620 Kjellerup, kan skolen gøre stolt enhver der besøger det.

Skolen har gennemgået mange ændringer gennem årene, men den har altid beholdt sin dybe kærlighed og respekt for de børn, der kommer og går. Personalet og lærerne arbejder hårdt for at inspirere og engagere sine elever, mens lederne træffer foranstaltninger for at forbedre læringsmiljøet.

Fra de tidlige morgentimer til de sente aftener, er Sjørslev Skole hjemsted for mange uforglemmelige øjeblikke. Børnene lærer om et bredt spektrum af fag, der span fra grundlæggende matematik, naturvidenskab og historie til mere avancerede færdigheder som design og kunst. I tillegg tilbyder skolen store sport- og friluftslivets muligheder, som hjælper børnene med at udvikle sig fysisk og socialt.

Det vidunderlige ved Sjørslev Skole er, at selvom dette er det sted, hvor børnene udvikler deres akademiske færdigheder, så er det også et sted hvor de udvikler deres karakter som mennesker. Lærerne tager tid til at se hver enkelt elevs styrker og svagheder. Og det sunde læringsmiljø fører til et frugtbart samfund af forskellige mennesker.

Som en del af Sjørslev Skole familien er du sikker på at få et intenst og energisk miljø at studere i. Men det er meget mere end bare akademisk styrke - det er et miljø, hvor holdninger dannes og livslange venskaber bygges!

Giv dit barn den chance for at deltage Sjørslev Skole og oplev det fantastiske læringsmiljø der! Inspirer dem til at udvikle deres akademiske færdigheder samtidig med at de udvikler sig til personer med et sundt sind og hjerte. Kom og bliv en del af Sjørslev Skole familien - vi venter på dig!

Aske Andersen a few seconds ago
Sjørslev Skole
Sognegårdsvej 41
Sjørslev
8620 Kjellerup

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Sjørslev Skole

Read a bit more about Sjørslev Skole.