Aula is a closed area for parents of students at the school

Aula is an extension of the School Gate, but unlike the other parts of the School Gate, Aula is a protected area where only parents of students at the school have access. To enter the Aula, the user must enter the username and password. Based on this information, the user is given access to the relevant areas. Parents only have access to class pages that relate to the classes in which their own children attend. Aula is accessed via a menu item in the School Gate's main menu.

Aula is a tool that the school can use in connection with school homework. Parents and teachers with access to a class's pages in Aula can both retrieve information about the class, read messages to the class and participate actively with pictures, messages, messages, discussion posts, etc.

When first logging into Aula, the parent must use their username as well as an automatically generated first passcode. Once the first passcode is approved upon first login, the parent is redirected to a page where he or she must choose a personal password to use for future visits to Aula. Personal passwords must be at least 6 characters long.

Aula

You can download the guide below for Aula if you need a quick introduction to how to get started.
Get guide

About Skærbæk Distriktsskole

Elsket af mange, ubarmhjertigt kendt af nogle, Skærbæk Distriktsskole har været et ikon i Skærbæk i flere årtier. Det har fostret nogle af de mest veluddannede og veltalende største talenter og har forvandlet dem til at blive fantastiske individer.

Et besøg til Skærbæk Distriktsskole vil overraske dig med sin særlige skønhed. Der er så mange skønne ting rundt omkring, at det er svært ikke at blive forelsket. Lige fra de smukke lyse klasserum og de gårdspladser, der fyldes med smil og latter. Det er som om magi selv er tilstede, hver gang du træder ind på skolen.

Skolen omfatter et bredt spektrum af faglige disciplines. Alle børn har mulighed for at drage fordel af dette, da de får den bedste uddannelse muligt. Fra de traditionelle fag som matematik, engelsk og naturfag til flere moderne tilbud som informations- og kommunikationsteknologi, handel og kreative fag - der er ingen grænser for hvad de kan lære. Dette gør det muligt for dem at udforske forskellige discipliner for at finde den, der passer bedst til dem.

Derudover er lærerne yderst dedikeret og yder det bedste for børnenes ve og vel. Deres positivitet og energi er infectious, og det inspirerer børnene til at arbejde hårdt og opnå deres mål. Det er klart, at disse dygtige lærere er engagerede i deres arbejde og brænder for at se børnene blomstre.

Selvom Skærbæk Distriktsskole er et sted med alvorlig industri, har det stadig en personlighed af sine egne. Det kan mærkes, når man taler med eleverne, da de udviser en glødende begejstring for skolen. De elsker stedet, hvor de lærer, vokser og udvikler sig selv med stor passion.

Med god tid kommer god trivsel; Skærbæk Distriktsskole har en sjov udfyldning af arrangementer som lejrsport, musik- og teaterforestillinger samt kulturelle dage til at give børnene et fritidsliv omkring lektionerne. Denne mulighed har givet dem en chance for at interagere med hinanden og få nye venner fra forskellige baggrunde. Dette har enestående resultater givet på områder som social interaktion, teamwork og selvstændighed.

Alt i alt Skærbæk Distriktsskole er et mirakel i sig selv; et ærefuldt sted dedikeret til uddannelse af børnene i at blive fremtidens ledere. Tag et besøg for dig selv for at opleve magien i skolen! Besøg Skærbæk Distriktsskole i dag for at opdage et helt nyt uddannelsesmiljø!

Aske Andersen a few seconds ago
Skærbæk Distriktsskole
Skolegade 19
6780 Skærbæk

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.