ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skærbæk Distriktsskole

Elsket af mange, ubarmhjertigt kendt af nogle, Skærbæk Distriktsskole har været et ikon i Skærbæk i flere årtier. Det har fostret nogle af de mest veluddannede og veltalende største talenter og har forvandlet dem til at blive fantastiske individer.

Et besøg til Skærbæk Distriktsskole vil overraske dig med sin særlige skønhed. Der er så mange skønne ting rundt omkring, at det er svært ikke at blive forelsket. Lige fra de smukke lyse klasserum og de gårdspladser, der fyldes med smil og latter. Det er som om magi selv er tilstede, hver gang du træder ind på skolen.

Skolen omfatter et bredt spektrum af faglige disciplines. Alle børn har mulighed for at drage fordel af dette, da de får den bedste uddannelse muligt. Fra de traditionelle fag som matematik, engelsk og naturfag til flere moderne tilbud som informations- og kommunikationsteknologi, handel og kreative fag - der er ingen grænser for hvad de kan lære. Dette gør det muligt for dem at udforske forskellige discipliner for at finde den, der passer bedst til dem.

Derudover er lærerne yderst dedikeret og yder det bedste for børnenes ve og vel. Deres positivitet og energi er infectious, og det inspirerer børnene til at arbejde hårdt og opnå deres mål. Det er klart, at disse dygtige lærere er engagerede i deres arbejde og brænder for at se børnene blomstre.

Selvom Skærbæk Distriktsskole er et sted med alvorlig industri, har det stadig en personlighed af sine egne. Det kan mærkes, når man taler med eleverne, da de udviser en glødende begejstring for skolen. De elsker stedet, hvor de lærer, vokser og udvikler sig selv med stor passion.

Med god tid kommer god trivsel; Skærbæk Distriktsskole har en sjov udfyldning af arrangementer som lejrsport, musik- og teaterforestillinger samt kulturelle dage til at give børnene et fritidsliv omkring lektionerne. Denne mulighed har givet dem en chance for at interagere med hinanden og få nye venner fra forskellige baggrunde. Dette har enestående resultater givet på områder som social interaktion, teamwork og selvstændighed.

Alt i alt Skærbæk Distriktsskole er et mirakel i sig selv; et ærefuldt sted dedikeret til uddannelse af børnene i at blive fremtidens ledere. Tag et besøg for dig selv for at opleve magien i skolen! Besøg Skærbæk Distriktsskole i dag for at opdage et helt nyt uddannelsesmiljø!

Aske Andersen a few seconds ago
Skærbæk Distriktsskole
Skolegade 19
6780 Skærbæk

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skærbæk Distriktsskole

Read a bit more about Skærbæk Distriktsskole.