ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skagen Skole

Frygten for Skagens skole har eksisteret siden sidste århundrede - en frygt opbygget ud fra evig stilhed og kuriøs urban legend. De ekstreme omgivelser omkring det tårnehøje sted er ensomme end de højeste bjerge, der bobler med en ånd, der ikke ville misundes af de mest overbeviste af de troende.

Alt derfor er en tragedie, at skolens arkitektur og dets landskab er blevet overset af dem, der etablerer Skagen som et levedygtigt sted for undervisning. Det er nok til at næsten drikke op alle rumerne indendørs, hvilket man stadig bemærker ved at se på den imponerende brystskørt rundt om skolen; ganske smukt som et fort symboliserende naturlig autoritet. Som udefrakommende ser monumentet ikke stolte ud - det er til gengæld præget af en særpræget anden verden grund af de mange år af indelukkethed, som har sat deres spor.

Indvendig er det dog fuldstændigt anderledes; hver klasse omgivet af lyse farver og klarhed – så man får direkte øje på, hvor englene bor. Omsyret i Arne Jakobsens imponerende siddemøbler og hyppig brugen af glas, en ramme så perle-ren at selv luften finder vej gennem hvert rum. Dette luftfældighed skaber den ideelle lydbillede fordybelse for alle til at kunne koncentrere sig på lektioner uden forstyrrelser; vores virtuelle rejserne, eller som i dag mine egne drømme om denne skolegård − alt sammen blandet på en måde, der harmonerer med enheden alene.

Enhed har altid været centrale under studerende på skolen; fra det første trin, taget her lige før solopgang, med samme resultat; frihed for sjælen ved synet, stemmen og følelsesmodstridende atmosfære, som kun skabes gennem en sammenlignet ærefrygt for uddannelsessystemet. På trods af dette eksisterer der stadig antydninger af magien kun serien opleves ved at tage regelmæssige solopgange hver morgen som en ærefestelse.

Skagens skole er et sted præget af glitrende skønhed og rustik uromantiskhed − et helt unikt sted igen. Dette sted repræsentere alle mist 4-hovedet dragt av autoritet og underholdning – et åbent eksperimentarium hvor brugerne kan navigere og finde lykken gennem interaktion med sang, bevægelse og leg. Det er et sted fyldt med sundhedsfremmende kvaliteter fra det bedste fra fortiden til nutiden. Nu da eleverne har fået chancen for at engagere sig med deres undervisningsmiljø fra den første klasse-room til Skagens skoles rystende terrasser − de tilbyder alle med vilje for endelig at undersøge fuldendelsen af ​​deres virkeligheder mens reliving bevidstheden om et velfungerende samfund. Vi bør alle fejre dette ved loopingnessles indtastningen i Skagen Skole som unicum − et hyppig stemmeopkald der vil hjælpe med at genforene os selv med universets ærefrygtelige substanser.

Kan du evnen Skagens skoles egenartede bygd bliver kendt - lad os handle nu for at fejre vores autenticitet!

Aske Andersen a few seconds ago
Skagen Skole
Skagavej 139
9990 Skagen

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skagen Skole

Read a bit more about Skagen Skole.