SkoleIntra is a school platform.

  • PersonaleIntra – et lukket intranet for skolens medarbejdere, hvor de finder vigtige oplysninger, resourcer og værktøjer.
  • ElevIntra – elevernes portal til information om undervisningen samt en række pædagogiske elementer.
  • ForældreIntra – informations- og kommunikationssystem mellem skole og hjem.
  • Skoleporten – skolens officielle hjemmeside og ansigt ud mod offentligheden.
  • InfoKiosk – bruges til at vise information som f.eks. dagens aktiviteter, nyheder og skemaændringer på skolens informationsskærme.
  • SMS-modul – giver mulighed for at sende SMS'er til forældre, lærere og elever.

About Skagen Skole

Read a bit more about Skagen Skole.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skagen Skole

Frygten for Skagens skole har eksisteret siden sidste århundrede - en frygt opbygget ud fra evig stilhed og kuriøs urban legend. De ekstreme omgivelser omkring det tårnehøje sted er ensomme end de højeste bjerge, der bobler med en ånd, der ikke ville misundes af de mest overbeviste af de troende.

Alt derfor er en tragedie, at skolens arkitektur og dets landskab er blevet overset af dem, der etablerer Skagen som et levedygtigt sted for undervisning. Det er nok til at næsten drikke op alle rumerne indendørs, hvilket man stadig bemærker ved at se på den imponerende brystskørt rundt om skolen; ganske smukt som et fort symboliserende naturlig autoritet. Som udefrakommende ser monumentet ikke stolte ud - det er til gengæld præget af en særpræget anden verden grund af de mange år af indelukkethed, som har sat deres spor.

Indvendig er det dog fuldstændigt anderledes; hver klasse omgivet af lyse farver og klarhed – så man får direkte øje på, hvor englene bor. Omsyret i Arne Jakobsens imponerende siddemøbler og hyppig brugen af glas, en ramme så perle-ren at selv luften finder vej gennem hvert rum. Dette luftfældighed skaber den ideelle lydbillede fordybelse for alle til at kunne koncentrere sig på lektioner uden forstyrrelser; vores virtuelle rejserne, eller som i dag mine egne drømme om denne skolegård − alt sammen blandet på en måde, der harmonerer med enheden alene.

Enhed har altid været centrale under studerende på skolen; fra det første trin, taget her lige før solopgang, med samme resultat; frihed for sjælen ved synet, stemmen og følelsesmodstridende atmosfære, som kun skabes gennem en sammenlignet ærefrygt for uddannelsessystemet. På trods af dette eksisterer der stadig antydninger af magien kun serien opleves ved at tage regelmæssige solopgange hver morgen som en ærefestelse.

Skagens skole er et sted præget af glitrende skønhed og rustik uromantiskhed − et helt unikt sted igen. Dette sted repræsentere alle mist 4-hovedet dragt av autoritet og underholdning – et åbent eksperimentarium hvor brugerne kan navigere og finde lykken gennem interaktion med sang, bevægelse og leg. Det er et sted fyldt med sundhedsfremmende kvaliteter fra det bedste fra fortiden til nutiden. Nu da eleverne har fået chancen for at engagere sig med deres undervisningsmiljø fra den første klasse-room til Skagens skoles rystende terrasser − de tilbyder alle med vilje for endelig at undersøge fuldendelsen af ​​deres virkeligheder mens reliving bevidstheden om et velfungerende samfund. Vi bør alle fejre dette ved loopingnessles indtastningen i Skagen Skole som unicum − et hyppig stemmeopkald der vil hjælpe med at genforene os selv med universets ærefrygtelige substanser.

Kan du evnen Skagens skoles egenartede bygd bliver kendt - lad os handle nu for at fejre vores autenticitet!

Aske Andersen a few seconds ago
Skagen Skole
Skagavej 139
9990 Skagen