ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skanderborg Realskole

Der var engang et magisk sted dybt i Skanderborg, hvor en helt særlig form for magi skete. Det var Realskolen på Adelgade 129, et særligt sted hvor unge kunne forberede sig til deres fremtid.

Der var noget magisk over skolen, som kom fra alt det hårdtarbejdende personale, eleverne og deres dedikation til at lære. Det var et fredeligt sted af magi, af ro og af den kloge kundskab, der skal til for at tage et godt skridt mod fremtiden.

Skolen blev uddannet af en veluddannet lærerstab, hvoraf mange havde mange års erfaring. Sammen med lærerne støttede det fremragende administrative personale, som opretholdt skolens præstationer og omsorgsfulde smil. Og ikke mindst dedikerede elever som bragte livet til skolen med deres glæde og lyst til at lære.

Samlet set var Skanderborg Realskole et unikt sted, hvor magi kommer i form af videnskab. Det bar efterhånden fremragende frugter, hvor eleverne blev støttet mentalt og fagligt. Og det havde vist sig at være en meget effektiv måde til at produsere højkvalitets elever på.

For at supplere den fremragende undervisning tilbød skolen også adskillige ekstraordinære aktiviteter som sportsgrene, talestrangeringer og dans. Alt sammen for at ensarte furtheraise elevernes lidenskab for livslang læring.

Skanderborg Realskole er et usædvanligt sted i Skanderborg, der blev støttet af det store samfund for at opfylde deres mission om uddannelse og kundskab. Det er et dejligt sted, der byder på mange muligheder og vidnesbyrd om det gamle danske ordsprog "far kan vise vejen, men man må gå selv."

Kom og oplev magien på Skanderborg Realskole, og gør et godt skridt mod fremtiden med dedikation og passion!

Aske Andersen a few seconds ago
Skanderborg Realskole
Adelgade 129
8660 Skanderborg

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skanderborg Realskole

Read a bit more about Skanderborg Realskole.