ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skelbæk Friskole

“Hvor lang tid skal man gå på Skelbæk Friskole?” Er et spørgsmål mange forældre stiller, når de overvejer skolen til deres børn. Velkommen til Skelbæk Friskole, hvor alle er velkomne!

En af de smukke ting ved Skelbæk Friskole er, at det ligger på smukke Esagervej 2-4 på øen Klippinge i Danmark. Det omfattende kompleks er et stort og frodigt område, hvilket gør det til et ideelt sted at lære og vokse. Der er gode faciliteter og moderne klasseværelser.

På Skelbæk Friskole får eleverne mulighed for at udvikle sig academically, socialt og personligt. Den venlige, boligsprogede atmosfære på skolen opmuntrer samarbejde og respekt for andre elever samt lærere. De uddannelse der er tilbudt på Skelbæk Friskole er designet til at give eleverne de nødvendige redskaber til ikke blot at opnå akademiske succeser, men også personlig udvikling.

Lærerne på Skelbæk Friskole er dedikeret til succesen for elevernes uddannelse og personlighed. Derudover fokuserer de på den enkelte elevs behov og mål. De er engagerede og dedikerede til at holde et højt fagligt niveau, der giver eleverne alle nødvendige værktøjer til effektivt at lære.

Rejsen på Skelbæk Friskole starter som regel fra det tidspunkt en elev begynder i indskolingen. Dette afspejles af den holder tankegang der findes bag skolens struktur. Dette fundament forudsætter at uddannelse hele vejen igennem mellemtrinnet og gymnasiet styrker en elevs evner og giver dem nødvendige viden til at håndtere enhver situation i denne verden.

Uanset hvad man vælger, sikrer Skelbæk Friskole et højt fagligt niveau. Fra det afsluttende arbejde af studerendes bacheloruddannelser til deres prøvelser i mellemtrinnet - dette sted giver et højt fagligt grundlag for enhver elev.

Besøg Skelbæk Friskole idag, og se hvordan vores trofaste hold vil give dig den bedste uddannelse!

Aske Andersen a few seconds ago
Skelbæk Friskole
Esagervej 2-4
4672 Klippinge

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skelbæk Friskole

Read a bit more about Skelbæk Friskole.