At Skipper Clement Skolen we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Skipper Clement Skolen

Fremad med skipper Clement Skolen!

Et skoleliv er fyldt med læring, glæde og storhed. Sådan er det også på Skipper Clement Skolen, som holder til på Gl. Kærvej 28-31, 9000 Aalborg i DK.

Her er alt hvad man har brug for, faglige udfordringer, engagerende aktiviteter og et fællesskab der støtter hinanden. Her er noget for enhver smag, for her lærer eleverne meget mere end kun læreplanerne. De lærer om ansvar, ærlighed og loyalitet. Og lærer at respekterer forskellighederne mellem alle sine medstuderende.

Uanset hvad der kræves fra den enkelte elev, stræber Skipper Clement Skolen altid efter at give de bedste muligheder. Det betyder at det netop hjælper de unge til at finde deres egne interesser og kvalifikationer og udvikle dem yderligere. Dette giver dem mulighed for at vokse og udforske store dimensioner af den verden, som de lever i.

Eleverne vil også få muligheden for at deltage i mange forskellige ekstra-curriculære aktiviteter. Såsom kunstklub, sportsklubber eller iværksætterklubber - alle disse har muligheder for at hjælpe de unge med at opfylde deres potentielle drømme.

Alligevel er det vigtigste som man lærer fra Skipper Clement Skolen kunsten ved at være et godt menneske. Og dette er noget man formentlig vil huske igennem hele sit liv. For det er her man lærer at arbejde sammen, tage ansvar og bevare venskab og kammeratskab - alle disse ting vil hjælpe dem igennem fremtidige udfordringer som de måske møder.

Fremad med skipper Clement Skolen! Indbyder skolen dig til en rejse mod storhed, udvikling og glade minder - så tag springet og oplev dette magi i handling!

Aske Andersen a few seconds ago
Skipper Clement Skolen
Gl. Kærvej 28-31
9000 Aalborg

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skipper Clement Skolen

Read a bit more about Skipper Clement Skolen.