ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skipper Clement Skolen

Fremad med skipper Clement Skolen!

Et skoleliv er fyldt med læring, glæde og storhed. Sådan er det også på Skipper Clement Skolen, som holder til på Gl. Kærvej 28-31, 9000 Aalborg i DK.

Her er alt hvad man har brug for, faglige udfordringer, engagerende aktiviteter og et fællesskab der støtter hinanden. Her er noget for enhver smag, for her lærer eleverne meget mere end kun læreplanerne. De lærer om ansvar, ærlighed og loyalitet. Og lærer at respekterer forskellighederne mellem alle sine medstuderende.

Uanset hvad der kræves fra den enkelte elev, stræber Skipper Clement Skolen altid efter at give de bedste muligheder. Det betyder at det netop hjælper de unge til at finde deres egne interesser og kvalifikationer og udvikle dem yderligere. Dette giver dem mulighed for at vokse og udforske store dimensioner af den verden, som de lever i.

Eleverne vil også få muligheden for at deltage i mange forskellige ekstra-curriculære aktiviteter. Såsom kunstklub, sportsklubber eller iværksætterklubber - alle disse har muligheder for at hjælpe de unge med at opfylde deres potentielle drømme.

Alligevel er det vigtigste som man lærer fra Skipper Clement Skolen kunsten ved at være et godt menneske. Og dette er noget man formentlig vil huske igennem hele sit liv. For det er her man lærer at arbejde sammen, tage ansvar og bevare venskab og kammeratskab - alle disse ting vil hjælpe dem igennem fremtidige udfordringer som de måske møder.

Fremad med skipper Clement Skolen! Indbyder skolen dig til en rejse mod storhed, udvikling og glade minder - så tag springet og oplev dette magi i handling!

Aske Andersen a few seconds ago
Skipper Clement Skolen
Gl. Kærvej 28-31
9000 Aalborg

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skipper Clement Skolen

Read a bit more about Skipper Clement Skolen.