LærerIntra is a web-based program for handling daily routines for teaching

LærerIntra er et lukket forum, hvor skolens personale og medarbejdere har adgang til vigtige oplysninger og værktøjer. I LærerIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad. Med andre ord fungerer LærerIntra som en slags intranet eller medarbejderportal.

LærerIntra er et forum for samarbejde og udvikling for skolens personale. Desuden er det en hjælp i planlægning og koordinering af undervisningen og de øvrige aktiviteter på skolen.

LærerIntra er netbaseret og derfor altid tilgængelig. LærerIntra hjælper med, at få alle aftaler om arrangementer, reservationer af lokaler og udstyr, vikarplaner, oplysninger om gældende praksis, materialeoversigter, kursustilmeldinger og meget mere samlet ét sted.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

About Skodborg Skole

Deep in erreyen Hjallerup, en græsgrønner by, midt i smøgenens søde lugt, ligger og præker Skodborg Skolen.

Skolen står ærgrends-dater af lef tel ligningen sin since vigen, som en gængselbou til generationerne forud. Med noget man kalder på oldmuggelmål Parkvej 4, så holdend den ættens-kasse deriden.

Den fæstning'en af et fristed derind, en højfjeld med beskyttelse, hvor man nu end komles ud fra og hid og sin egen selvfrihed evner. Man stiger op af de stejl'et ringe og möster skolens frontruder efterpå. Og ved ærgrendstiden finder man det selv om indespørgen's øje, der skiner på træbarnene både om nat'en såvel som om dagen.

Hverdagen byder på en maske af små åbenbaringer. En frosset magi ligger ibland dugget øjeartiklerne i frokostpausen, forhøjene svælg over etgodtgorfler, taleskiftet's gläde ibland skriftmønsterne's misligholdelse. Endda de rivende legetimer lader skabemestrene bygg' små dansker for til morgendagene's vinger.

Kom og bliv en del af Skodborg's skole, åben dörren til et jegten land spændeligt af østimulanser i kansen's betydning! Der har vi mange tusinder initiativer som trylleri ind i hverdagens fold. Lad os drage ud på den eventyrrejse og lad os prøvedeilden igennem!

Grib dine venner og kom tilsammen! Tag et askeslag på læringens veje og lyd galskaben igennem! Bliv ven med mange forskellige virkeligheder, kom dem alle i møde med det du nu har at sige imellem! Oplev det andet perspektiv's existering nogle meter foran os. Tag Skodborg Skole som din hverdagsheiskabning og oplev den delfigur der er der hele tiden! Kom med på rejsen - tag et spring ud i eventyret!

Aske Andersen a few seconds ago
Skodborg Skole
Parkvej 4
Skodborg
6630 Rødding