At Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave

Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave var ikke altid et sted af tryghed og glæde. For længe siden, da Jotunheimen, den magiske stenalder, stadig vogtede landet Danmark, mens det var kun hjem for elvere, nisser og trolde, var skolen en plads af frygt og ulykke. Men så kom de dristige konger fra syd, bragte deres magt til de fjerne egne og skabte deres store rige. Deres omsorg og opmærksomhed gjorde skolen til et trygt sted fuld af glæde og læring.

Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave ligger smukt med udsigt til et hav af åbne marker, skove og bakker. Skolen har et vidunderligt grønt miljø med en rigdom af flora og fauna – en perfekt ramme for glade børn, der dyrker naturlige aktiviteter. På skolen er der fokus på engagerende undervisning med fokus på kreativitet, praktisk tænkning og udforskning. Der findes mange spændende klasser, der hjælper børnene med at udvikle deres intellektuelle evner, skabe livslange venner og opbygge sunde mentale vaner.

Ligesom mange andre skoler har Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave et dedikeret læringsmiljø og aktivitetstilbud. Børnene kan udforske forskellige fag som matematik, naturvidenskab, litteratur og sprog samt kunstneriske discipliner som musik, teater og dans. Skolen har endda et unikt program designet til at uddanne miljøambassadører - fremragende børn som støtter bæredygtighed ved at påskønne de pragtfulde ædelsten Danmark har at byde på.

Skolen er endda udstyret med en luksuriøs sportsplads og et stort spisestue med plenty plads til alle børnene at spise sammen. Alt dette plus den smukke natur rundt om skolen giver en enestående mulighed for børnene at blive begavet med kvalitetsuddannelse kultiveret med frihed. Forældre kan desuden få glæde af mange attraktive ordninger fra Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave i form af attraktive besparelser på børnenes uddannelse.

Alt i alt formidler Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave en tryg ramme for børnene at lære, lave lektier og opbygge evnen til at træffe informerede valg - alt sammen kombineret med god mulighed for spontan leg og sjov! Tilmeld dig din nye trold-vens børn på Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave idag for at give dem de bedste værktøjer til at blive engagerede, respektfulde samfundsborgere!

Aske Andersen a few seconds ago
Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave
Ejdrupvej 33
9240 Nibe

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave

Read a bit more about Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave.