ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave

Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave var ikke altid et sted af tryghed og glæde. For længe siden, da Jotunheimen, den magiske stenalder, stadig vogtede landet Danmark, mens det var kun hjem for elvere, nisser og trolde, var skolen en plads af frygt og ulykke. Men så kom de dristige konger fra syd, bragte deres magt til de fjerne egne og skabte deres store rige. Deres omsorg og opmærksomhed gjorde skolen til et trygt sted fuld af glæde og læring.

Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave ligger smukt med udsigt til et hav af åbne marker, skove og bakker. Skolen har et vidunderligt grønt miljø med en rigdom af flora og fauna – en perfekt ramme for glade børn, der dyrker naturlige aktiviteter. På skolen er der fokus på engagerende undervisning med fokus på kreativitet, praktisk tænkning og udforskning. Der findes mange spændende klasser, der hjælper børnene med at udvikle deres intellektuelle evner, skabe livslange venner og opbygge sunde mentale vaner.

Ligesom mange andre skoler har Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave et dedikeret læringsmiljø og aktivitetstilbud. Børnene kan udforske forskellige fag som matematik, naturvidenskab, litteratur og sprog samt kunstneriske discipliner som musik, teater og dans. Skolen har endda et unikt program designet til at uddanne miljøambassadører - fremragende børn som støtter bæredygtighed ved at påskønne de pragtfulde ædelsten Danmark har at byde på.

Skolen er endda udstyret med en luksuriøs sportsplads og et stort spisestue med plenty plads til alle børnene at spise sammen. Alt dette plus den smukke natur rundt om skolen giver en enestående mulighed for børnene at blive begavet med kvalitetsuddannelse kultiveret med frihed. Forældre kan desuden få glæde af mange attraktive ordninger fra Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave i form af attraktive besparelser på børnenes uddannelse.

Alt i alt formidler Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave en tryg ramme for børnene at lære, lave lektier og opbygge evnen til at træffe informerede valg - alt sammen kombineret med god mulighed for spontan leg og sjov! Tilmeld dig din nye trold-vens børn på Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave idag for at give dem de bedste værktøjer til at blive engagerede, respektfulde samfundsborgere!

Aske Andersen a few seconds ago
Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave
Ejdrupvej 33
9240 Nibe

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave

Read a bit more about Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave.