At Skolegades skole (Serritslev skole) we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Skolegades skole (Serritslev skole)

Skolegades Skole har eksisteret siden 1868. Det er et fint eksempel på en dansk skole, der er bygget på et fundament af læring og værdier. Skolen ligger i et stille og fredeligt område i Skolegade 36, 9700 Brønderslev, Danmark.

Eleverne udviser stor glæde og åbenhed over at lære. Det er en passende atmosfære for dem at udfolde deres interesser og muligheder. Skolen tilbyder programmer til at støtte udviklingen af ​​den enkelte elevs akademiske præstationer såvel som deres sociale færdigheder.

Skolegades Skole har vist sig at være et sted, hvor børn trives og blomstrer. Det har klasserommene, fagene og forskningen til fælles; børnene dyrker venskaber, der skaber et unikt miljø med respekt for hinanden. Det er dette miljø, der gør det muligt for eleverne at nå deres fulde potentiale.

Lærerne på Skolegades Skole er dedikerede til at vejlede og inspirere eleverne til at udvide deres horisonter. De har fokus på både akademisk kvalitet og personlig udvikling. Derudover har skolen et væld af programmer, der hjælper eleverne med at opnå deres mål.

I løbet af de mange år har Skolegades Skole været en stolte traditionelt orienteret skole. Den har levet op til sine principper om lige muligheder og ærlighed og har givet sine elever den bedste læringsoplevelse mulig. Dette har ført til stigende karaktergennemsnit og høj graduering blandt de studerende.

Skolegades Skole er et ideelt miljø for børn at lære, trives og blomstre. Uanset om du leder efter et godt sted for din teenagedatter eller blot ønsker et trygt miljø for din søn, er Skolegades Skole det perfekte sted for begge dele. Besøg skolen i dag for at se de enorme muligheder, der venter på dig! Beslut dig for at sende dit barn til Skolegades Skole for en god læringsoplevelse!

Aske Andersen a few seconds ago
Skolegades skole (Serritslev skole)
Skolegade 36
9700 Brønderslev

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skolegades skole (Serritslev skole)

Read a bit more about Skolegades skole (Serritslev skole).