ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skolegades skole (Serritslev skole)

Skolegades Skole har eksisteret siden 1868. Det er et fint eksempel på en dansk skole, der er bygget på et fundament af læring og værdier. Skolen ligger i et stille og fredeligt område i Skolegade 36, 9700 Brønderslev, Danmark.

Eleverne udviser stor glæde og åbenhed over at lære. Det er en passende atmosfære for dem at udfolde deres interesser og muligheder. Skolen tilbyder programmer til at støtte udviklingen af ​​den enkelte elevs akademiske præstationer såvel som deres sociale færdigheder.

Skolegades Skole har vist sig at være et sted, hvor børn trives og blomstrer. Det har klasserommene, fagene og forskningen til fælles; børnene dyrker venskaber, der skaber et unikt miljø med respekt for hinanden. Det er dette miljø, der gør det muligt for eleverne at nå deres fulde potentiale.

Lærerne på Skolegades Skole er dedikerede til at vejlede og inspirere eleverne til at udvide deres horisonter. De har fokus på både akademisk kvalitet og personlig udvikling. Derudover har skolen et væld af programmer, der hjælper eleverne med at opnå deres mål.

I løbet af de mange år har Skolegades Skole været en stolte traditionelt orienteret skole. Den har levet op til sine principper om lige muligheder og ærlighed og har givet sine elever den bedste læringsoplevelse mulig. Dette har ført til stigende karaktergennemsnit og høj graduering blandt de studerende.

Skolegades Skole er et ideelt miljø for børn at lære, trives og blomstre. Uanset om du leder efter et godt sted for din teenagedatter eller blot ønsker et trygt miljø for din søn, er Skolegades Skole det perfekte sted for begge dele. Besøg skolen i dag for at se de enorme muligheder, der venter på dig! Beslut dig for at sende dit barn til Skolegades Skole for en god læringsoplevelse!

Aske Andersen a few seconds ago
Skolegades skole (Serritslev skole)
Skolegade 36
9700 Brønderslev

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skolegades skole (Serritslev skole)

Read a bit more about Skolegades skole (Serritslev skole).