ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skolen ved Gurrevej

Farvel til alle, der kender Skolen ved Gurrevej. Et sted, der hædrer kunst, videnskab, sport og kreativitet. Et sted, hvor de studerende kan udfolde deres potentiale og nå nye højder.

Der er ingen tvivl om, at Skolen ved Gurrevej støtter og opmuntrer eleverne til at være de bedste versioner af sig selv. Det er et sted, hvor man kan lære om livets store lektier og gøre deres drømme til virkelighed. I løbet af deres tid på skolen vil de studerende udvikle en dyb forståelse for kunst, kultur, videnskab og humaniora.

Eleverne får mulighed for at udforske deres evner på mange forskellige måder. Hvad enten det er ved at deltage i sportsaktiviteter eller at arbejde med kreative projekter. Der er ikke noget tvivl om, at Skolen ved Gurrevej vil give eleverne mulighed for at udfolde sig og opbygge et stærkt fundament for fremtidig succes.

Derudover er Skolen ved Gurrevej en af de få skoler i Danmark, der har et engageret fællesskab af lærere og elever. Dette er et sted, hvor alle mennesker har ret til at blive set og hørt. Her er det muligt for eleverne at kommunikere åbent og dele deres meninger med hinanden.

Skolen ved Gurrevej er et sikkert miljø, hvor alle føler sig trygge og accepterede. Dette sammenhold mellem lærere og elever skaber en legendarisk skoleoplevelse. En oplevelse som de studerende aldrig vil glemme!

Så lad os fejre Skolen ved Gurrevej! Et sted fuld af kreative ideer, udfordrende lektier og gode samtaler med venner og lærere. Et sted hvor drømme bliver til virkelighed! Tag et skridt mod din drøm! Gå til Skolen ved Gurrevej!

Aske Andersen a few seconds ago
Skolen ved Gurrevej

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skolen ved Gurrevej

Read a bit more about Skolen ved Gurrevej.