At Skolerne i Nykøbing we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Skolerne i Nykøbing

to drive readers to comment

I Nykøbing har vi en samling dejlige skoler, der stikker hovedet frem som et af de store kulturelle seværdigheder, vi er så stolte af. Skolerne er et levende skue, med fantastisk arkitektur, designet til at imødekomme alle aldersgrupper. Her lærer både store og små elever, som skaber en særlig atmosfære af omsorg og kreativitet.

Ældre børn får den største glæde af Nykøbings skoler; de kan se frem til en samlet pakke af gode lærere og udfordrende klasser. Undervisningen fokuserer på en bred vifte af fag som matematik, naturvidenskab og humantid, men også de mere kreative emner som musik og kunst. Dette vil give eleverne mulighed for at opbygge solide fundamenter for deres fremtidige uddannelse.

Ud over grundlæggende fagundervisning har skolerne i Nykøbing et bredt udvalg af andre tilbud. Disse omfatter sport, læsning fora hvor nye venner kan mødes, debatklubber og mange andre aktiviteter. Disse aktiviteter giver børnene mulighed for at engagere sig med andre studerende fra forskellige baggrunde og miljøer.

Merkværdigvis er der mange ting ved Nykøbing-skolerne, der gør dem unikke; Den gennemgående kultur af respekt og venlighed mellem lærere og elever, giver alle den samme chance til at trives og få det alvorligste ud af deres studier. Dette miljø er det eksklusive tegn på kvaliteten i undervisningen i Nykøbings skoler, som altid har tiltrukket flere studerende år efter år.

Hvis du nogensinde har overvejet at sende dine børn til skole i Nykøbing, så er din tid kommet! Tag et kig på disse fremragende skoler, lad dig forbløffe af det udvalg af kvalitetsudbud de tilbyder deres studerende, og se hvordan de træner dem til et bedre liv! Kommenter nedenfor og fortæl os om dine tanker om Skolerne i Nykøbing!

Aske Andersen a few seconds ago
Skolerne i Nykøbing

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skolerne i Nykøbing

Read a bit more about Skolerne i Nykøbing.