ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skolerne i Nykøbing

to drive readers to comment

I Nykøbing har vi en samling dejlige skoler, der stikker hovedet frem som et af de store kulturelle seværdigheder, vi er så stolte af. Skolerne er et levende skue, med fantastisk arkitektur, designet til at imødekomme alle aldersgrupper. Her lærer både store og små elever, som skaber en særlig atmosfære af omsorg og kreativitet.

Ældre børn får den største glæde af Nykøbings skoler; de kan se frem til en samlet pakke af gode lærere og udfordrende klasser. Undervisningen fokuserer på en bred vifte af fag som matematik, naturvidenskab og humantid, men også de mere kreative emner som musik og kunst. Dette vil give eleverne mulighed for at opbygge solide fundamenter for deres fremtidige uddannelse.

Ud over grundlæggende fagundervisning har skolerne i Nykøbing et bredt udvalg af andre tilbud. Disse omfatter sport, læsning fora hvor nye venner kan mødes, debatklubber og mange andre aktiviteter. Disse aktiviteter giver børnene mulighed for at engagere sig med andre studerende fra forskellige baggrunde og miljøer.

Merkværdigvis er der mange ting ved Nykøbing-skolerne, der gør dem unikke; Den gennemgående kultur af respekt og venlighed mellem lærere og elever, giver alle den samme chance til at trives og få det alvorligste ud af deres studier. Dette miljø er det eksklusive tegn på kvaliteten i undervisningen i Nykøbings skoler, som altid har tiltrukket flere studerende år efter år.

Hvis du nogensinde har overvejet at sende dine børn til skole i Nykøbing, så er din tid kommet! Tag et kig på disse fremragende skoler, lad dig forbløffe af det udvalg af kvalitetsudbud de tilbyder deres studerende, og se hvordan de træner dem til et bedre liv! Kommenter nedenfor og fortæl os om dine tanker om Skolerne i Nykøbing!

Aske Andersen a few seconds ago
Skolerne i Nykøbing

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skolerne i Nykøbing

Read a bit more about Skolerne i Nykøbing.