ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skovbakkeskolen

Skovbakkeskolen

Skovbakkeskolen er et lille, men voksende skole beliggende på Tværgade 12, 8300 Odder. Det er et sted med meget kærlighed og interesse indbygget i sine betingelser. Det er en skole, hvor eleverne trives og opmuntres til at være kreative og innovative.

Skolen har dedikeret sig selv til at give eleverne en fantastisk uddannelse, der tager højde for deres interesser og behov. Dette har resulteret i en uhørt høj standard for det kvalitative niveau af læring, der tilbydes her. De fleste af eleverne er glade og engagerede i deres læring og leverer meget imponerende resultater.

Lærere på Skovbakkeskolen er engagerede, veluddannede og velinformerede omkring deres elever og deres uddannelsesbehov. De tager alle de nødvendige skridt til at sikre, at alle elever får mulighed for at drage fordel af den fantastiske uddannelse, som skolen tilbyder. De sørger for at opmuntre elevernes kreativitet, viden og evne til at samarbejde med andre undervisere.

Derudover har Skovbakkeskolen et rigt udvalg af ekstrauddannelsesmuligheder. Disse inkluderer kreative kurser, som maleri, teater og musikalitet. Derudover kan eleverne få ekstra støtte gennem hjemmeundervisning såvel som opmuntring fra undervisere i fag som matematik og naturfag. Dette er en glimrende måde at holde alle elever aktive og engagerede i deres læring.

Endelig støtter Skovbakkeskolen meget op om social inklusion og åbenhed overfor alle mennesker i samfundet. Dette betyder, at selvom du måske har været igennem vanskeligheder tidligere i livet, så vil du stadig blive taget godt imod på Skovbakkeskolen.

Alt i alt er Skovbakkeskolen et fantastisk sted for børn, unge og studerende til at lære et bredt udvalg af fag på et højt niveau. Dette fuldender det faglige miljø som en helhed, hvilket gør det til et ideelt sted at udforske dine faglige interesser og læringsmuligheder. Tag et kig næste gang du er i nærheden og se det magiske sted ånde liv!

Kig efter Skovbakkeskolen næste gang du er i Odder – det vil bidrage til dit akademiske grobund til glansfulde resultater!

Aske Andersen a few seconds ago
Skovbakkeskolen
Tværgade 12
8300 Odder

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skovbakkeskolen

Read a bit more about Skovbakkeskolen.