SkoleIntra is a school platform.

  • PersonaleIntra – et lukket intranet for skolens medarbejdere, hvor de finder vigtige oplysninger, resourcer og værktøjer.
  • ElevIntra – elevernes portal til information om undervisningen samt en række pædagogiske elementer.
  • ForældreIntra – informations- og kommunikationssystem mellem skole og hjem.
  • Skoleporten – skolens officielle hjemmeside og ansigt ud mod offentligheden.
  • InfoKiosk – bruges til at vise information som f.eks. dagens aktiviteter, nyheder og skemaændringer på skolens informationsskærme.
  • SMS-modul – giver mulighed for at sende SMS'er til forældre, lærere og elever.

About Skovlund efterskole

Read a bit more about Skovlund efterskole.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skovlund efterskole

Skovlund Efterskole befrugtes med liv og spænding! Det er en skole, der er ivrig efter at fylde sine studerende med viden og oplevelser. Det er et fristed hvor eleverne kan lære, grine og få venner for livet.

Eleverne på Skovlund Efterskole har mulighed for at kombinere deres fag på et højt niveau med et rigt socialt liv. Her kan du vælge mellem et stort udvalg af aktiviteter, der spænder fra sport til kunst til musik. Disse aktiviteter bliver undervist af dygtige instruktører, der kan give elevene det bedste af det bedste.

Skovlund Efterskole har været en del af den danske uddannelsesverden i mange år. Det har stadig sin charme og forbliver et sted for alle, der ønsker at lære, udvikle sig selv og nyde deres tid i skolen.

Familien på Skovlund Efterskole er stor, og de er dedikeret til at hjælpe eleverne med at udforske og opdage hele verden. Der er mange muligheder for dem at opleve og lære om andre kulturer og ideer. Deres undervisning er designet til at give eleverne en bredere forståelse af verdenen.

Skovlund Efterskole er et sted hvor børn kan vokse sig stærke og selvsikre, mens de lærer om sig selv og deres muligheder i verdenen. Med deres dedikation til at hjælpe eleverne med at nå deres mål er Skovlund Efterskole et sted hvor du kan drømme store og følge dine interesser.

Gå ud og udforsk verdenen med Skovlund Efterskole! Få den bedste uddannelse, mød gode venner, få nye oplevelser og find din vej til fremtiden!

Aske Andersen a few seconds ago
Skovlund efterskole