At Skovsgårdskolen we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Skovsgårdskolen

Skovsgårdskolen er et fantastisk skolemiljø, hvor alle er velkomne. Her environs af rustikke skove og landskaber bestræber vi os på at skabe muligheder og hjælpe vores unge til at udvikle et kreativt sind, som vil føre dem til succes både i dag og i fremtiden.

Vi ønsker at give vores studerende de nødvendige værktøjer for at udtrykke deres kreativitet og tanker, som vil hjælpe dem med at forme en bedre fremtid. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af kurser i både økonomi, it, kunst og musik. Aller vigtigst af alt er alle disse kurser undervises af engagerede lærere, der har den højeste grad af professionalisme og dedikation.

Ønsker du et andet fokus? Vi har også mange tilbud som sport og motion. Vi lægger stor vægt på sundhed og motion, så vores studerende kan stole på, at deres legemlige sundhed er værdsat. Vi giver dem mulighed for at engagere sig i mange forskellige sportsspil som fodbold, badminton, volleyball osv. for at forbedre deres fysiske fitnessværdier.

Vi ser frem til at udnytte Skovsgårdskolens åbne, innovative miljø for at skabe en bedre fremtid for vores unge. Dette gøres gennem engagerede lærere, dedikerede terapeuter og en passioneret administration, der arbejder sammen for at sikre studenternes trivsel, sundhed og opnåelse af akademiske succeser.

Vi stoler på, at et ophold på Skovsgårdskolen vil give vores unge mulighed for at udfolde deres kreative sind og dermed tage det første skridt mod et bedre liv. Kom til Skovsgårdskolen og oplev vores spændende miljø, innovative uddannelsesmuligheder og engagerende sportstilbud! Tag dit første skridt mod en succesfuld fremtid idag!

Aske Andersen a few seconds ago
Skovsgårdskolen

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skovsgårdskolen

Read a bit more about Skovsgårdskolen.