ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skovsgårdskolen

Skovsgårdskolen er et fantastisk skolemiljø, hvor alle er velkomne. Her environs af rustikke skove og landskaber bestræber vi os på at skabe muligheder og hjælpe vores unge til at udvikle et kreativt sind, som vil føre dem til succes både i dag og i fremtiden.

Vi ønsker at give vores studerende de nødvendige værktøjer for at udtrykke deres kreativitet og tanker, som vil hjælpe dem med at forme en bedre fremtid. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af kurser i både økonomi, it, kunst og musik. Aller vigtigst af alt er alle disse kurser undervises af engagerede lærere, der har den højeste grad af professionalisme og dedikation.

Ønsker du et andet fokus? Vi har også mange tilbud som sport og motion. Vi lægger stor vægt på sundhed og motion, så vores studerende kan stole på, at deres legemlige sundhed er værdsat. Vi giver dem mulighed for at engagere sig i mange forskellige sportsspil som fodbold, badminton, volleyball osv. for at forbedre deres fysiske fitnessværdier.

Vi ser frem til at udnytte Skovsgårdskolens åbne, innovative miljø for at skabe en bedre fremtid for vores unge. Dette gøres gennem engagerede lærere, dedikerede terapeuter og en passioneret administration, der arbejder sammen for at sikre studenternes trivsel, sundhed og opnåelse af akademiske succeser.

Vi stoler på, at et ophold på Skovsgårdskolen vil give vores unge mulighed for at udfolde deres kreative sind og dermed tage det første skridt mod et bedre liv. Kom til Skovsgårdskolen og oplev vores spændende miljø, innovative uddannelsesmuligheder og engagerende sportstilbud! Tag dit første skridt mod en succesfuld fremtid idag!

Aske Andersen a few seconds ago
Skovsgårdskolen

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skovsgårdskolen

Read a bit more about Skovsgårdskolen.