LærerIntra is a web-based program for handling daily routines for teaching

LærerIntra er et lukket forum, hvor skolens personale og medarbejdere har adgang til vigtige oplysninger og værktøjer. I LærerIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad. Med andre ord fungerer LærerIntra som en slags intranet eller medarbejderportal.

LærerIntra er et forum for samarbejde og udvikling for skolens personale. Desuden er det en hjælp i planlægning og koordinering af undervisningen og de øvrige aktiviteter på skolen.

LærerIntra er netbaseret og derfor altid tilgængelig. LærerIntra hjælper med, at få alle aftaler om arrangementer, reservationer af lokaler og udstyr, vikarplaner, oplysninger om gældende praksis, materialeoversigter, kursustilmeldinger og meget mere samlet ét sted.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

About Skovsgårdskolen

Skovsgårdskolen er et fantastisk skolemiljø, hvor alle er velkomne. Her environs af rustikke skove og landskaber bestræber vi os på at skabe muligheder og hjælpe vores unge til at udvikle et kreativt sind, som vil føre dem til succes både i dag og i fremtiden.

Vi ønsker at give vores studerende de nødvendige værktøjer for at udtrykke deres kreativitet og tanker, som vil hjælpe dem med at forme en bedre fremtid. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af kurser i både økonomi, it, kunst og musik. Aller vigtigst af alt er alle disse kurser undervises af engagerede lærere, der har den højeste grad af professionalisme og dedikation.

Ønsker du et andet fokus? Vi har også mange tilbud som sport og motion. Vi lægger stor vægt på sundhed og motion, så vores studerende kan stole på, at deres legemlige sundhed er værdsat. Vi giver dem mulighed for at engagere sig i mange forskellige sportsspil som fodbold, badminton, volleyball osv. for at forbedre deres fysiske fitnessværdier.

Vi ser frem til at udnytte Skovsgårdskolens åbne, innovative miljø for at skabe en bedre fremtid for vores unge. Dette gøres gennem engagerede lærere, dedikerede terapeuter og en passioneret administration, der arbejder sammen for at sikre studenternes trivsel, sundhed og opnåelse af akademiske succeser.

Vi stoler på, at et ophold på Skovsgårdskolen vil give vores unge mulighed for at udfolde deres kreative sind og dermed tage det første skridt mod et bedre liv. Kom til Skovsgårdskolen og oplev vores spændende miljø, innovative uddannelsesmuligheder og engagerende sportstilbud! Tag dit første skridt mod en succesfuld fremtid idag!

Aske Andersen a few seconds ago
Skovsgårdskolen