At Skovvejens Skole we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Skovvejens Skole

Skovvejens Skole er et bemærkelsesværdigt sted. Det er et hjemsted for læring og kreativitet. Elevne har mulighed for at udforske forskellige former for uddannelse, herunder teknologi, kunst og videnskab. Uanset om man foretrækker at lære gennem praktisk erfaring eller klasseværelsesøvelser, så har skolen noget for enhver.

Skolens faciliteter er state of the art. Det har et veludstyret laboratorium med de nyeste teknologier, der gør det muligt for eleverne at eksperimentere med videnskab og teknologi. Derudover er der en bemærkelsesværdig mediatek, som giver eleverne mulighed for at udforske den visuelle kunst. Desuden har det et stort bibliotek, der indeholder alt fra bøger til computerspil og andre interaktive materialer.

Personale og lærere på Skovvejens Skole er også noget helt særligt. De har alle en lidenskab for deres felt og deres erfaring og viden hjælper eleverne med at opnå deres mål. De giver dem mulighed for at tage risici og lære af fejlene. Og de hjælper dem med at udvikle selvstændighed, kritisk tænkning og problemløsningsevner.

Skovvejens Skole er en unik skole med et dedikeret personale og lærerteam. Det giver sine elever mulighed for at udvikle sig fagligt, socialt og kreativt. Hvis du leder efter en skole, der tilbyder en holistisk tilgang til læring, så er Skovvejens Skole det rette sted at være. Kom og oplev det selv!

Aske Andersen a few seconds ago
Skovvejens Skole
Egebjergvang 80
2750 Ballerup

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skovvejens Skole

Read a bit more about Skovvejens Skole.