ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skovvejens Skole

Skovvejens Skole er et bemærkelsesværdigt sted. Det er et hjemsted for læring og kreativitet. Elevne har mulighed for at udforske forskellige former for uddannelse, herunder teknologi, kunst og videnskab. Uanset om man foretrækker at lære gennem praktisk erfaring eller klasseværelsesøvelser, så har skolen noget for enhver.

Skolens faciliteter er state of the art. Det har et veludstyret laboratorium med de nyeste teknologier, der gør det muligt for eleverne at eksperimentere med videnskab og teknologi. Derudover er der en bemærkelsesværdig mediatek, som giver eleverne mulighed for at udforske den visuelle kunst. Desuden har det et stort bibliotek, der indeholder alt fra bøger til computerspil og andre interaktive materialer.

Personale og lærere på Skovvejens Skole er også noget helt særligt. De har alle en lidenskab for deres felt og deres erfaring og viden hjælper eleverne med at opnå deres mål. De giver dem mulighed for at tage risici og lære af fejlene. Og de hjælper dem med at udvikle selvstændighed, kritisk tænkning og problemløsningsevner.

Skovvejens Skole er en unik skole med et dedikeret personale og lærerteam. Det giver sine elever mulighed for at udvikle sig fagligt, socialt og kreativt. Hvis du leder efter en skole, der tilbyder en holistisk tilgang til læring, så er Skovvejens Skole det rette sted at være. Kom og oplev det selv!

Aske Andersen a few seconds ago
Skovvejens Skole
Egebjergvang 80
2750 Ballerup

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skovvejens Skole

Read a bit more about Skovvejens Skole.