ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Slangerup Skole

Slangerup Skole - Skabe nye oplevelser for vores unge.

I Slangerup Skole sætter vi en ære i at skabe oplevelser for vores unge, der vil gøre dem til bedre borgere. Slangerup Skole forsøger at opfordre til kreativitet og samtidig opmuntre alle aldersgrupper til at deltage i fælles samtaler og øve deres kommunikative færdigheder.

Gennem årene har Slangerup Skole haft et fremragende reputationsniveau blandt skolerne i Danmark. Dette skyldes vores engagement i at levere lige muligheder for succes for alle eleverne, uanset baggrund. Vi tror på, at alle har besiddelse af et højt niveau af intellekt og potentiale og er fast besluttet på at give alle elever værktøjerne til at lykkes.

For at sikre kvaliteten af ​​undervisningen hos Slangerup Skole har vores lærerpersonale et dedikeret hold af dedikerede lærere, der stræber efter at anvende en faglig vision og anvende det attraktivt i lokalmiljøet. De forpligter sig til at undervise eleverne med en progressiv tankegang samt give dem lejligheder til at udvikle deres komplekse tænkning.

Vi prioriterer konstant ændringer i vores læringskultur, der understøtter brugen af ​​moderne teknologier, materialer og metoder, men stadig styrket med moralitet og integritet i deres hænder. Vi tror, ​​at teknologi kan styrke læringsmiljøet og unge resultater, men det er et værktøj og ikke en substans eller en erstatning for vores kerneværdier.

Ligesom mange andre skoler arbejder Slangerup Skole også med opfølgningsprogrammer som sundhedsinitiativer og faglig styrkelse. Vi er faste tilskyndere til målbaseret erhvervsmæssig træning, da vi mener det essentielle element er motivationen bag det langsigtede mål for succes for alle eleverne.

Som en af ​​de bedste skoler i Danmark ser vi det som vores ansvar at dérfor sikre en fremadrettet og banebrydende programmejning, der vil holde eleverne på sporet mod deres fremtidige ambitioner. Vi tror på et miljø, der giver dem mulighed for at nyde deres tid på kontoret, udvikle deres intellektuelle evner, øve deres kommunikative færdigheder og opbygge venskaber, der vil vare livet igennem.

Vi inviterer dig til at besøge os på Slangerup Skole for at se, hvilken forskel vi har gjort i vores unges liv. Kommentarer fra disse unge bekræftede vores påstand: Vi skaber nye oplevelser! Tag handling nu og oplev positive resultater!

Aske Andersen a few seconds ago
Slangerup Skole

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Slangerup Skole

Read a bit more about Slangerup Skole.