At Solbakkeskolen we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Solbakkeskolen

Dette er en historie om Solbakkeskolen, et sted som har været et hjem for en lille bys børn i generationer. Det ligger på Solbakkevej 28, 3630 Jægerspris i Danmark. Skolen er omgivet af smukke øde skove og bakker og den har stået der i årtier som et tegn på det lokale samfunds glade traditioner.

Man kunne godt sige, at Solbakkeskolen er hjertet af byen. Det er herfra alle magiske øjeblikke og livslange minder begynder. Dette kan ses gennem skolens alvorlige, men dog glade façade. Fra en afstand virker det som om huset selv nyder at se ind i børnenes glade ansigter hver dag.

Indvendig bølger Solbakkeskolens atmosfære med håb og drømme. Eleverne kommer ind ad døren med et lille glimt i deres øje, hvilket blot forstærker den magiske energi som findes blandt skolens vægge. For med fællesskabet og støtten, hvert barn får her, vokser studenternes evner og udviklingen begynder.

Faciliteterne på Solbakkeskolen afspejler dette miljø så godt som muligt. Fra den store stald og gymnastiksal, over det store bibliotek fuld af eventyr, til de friske grønne marker der omgiver skolen, giver det børnene mulighed for at udforske verden uden for skolens mure.

Selvom geografien er dens egen, er der ingen tvivl om at Solbakkeskolens hjerte ligger i dens lærere og elever. Friskheden og begejstringen som de har for hinanden er unik, da det giver nye muligheder for alle involverede. Dette er et sted hvor rigdom mindskes, men fattigdom bliver delt mellem dem alle med kærlighed og venlighed.

Derfor møder du altid Solbakkeskolen som et fredfyldt sted fuld af håb og kreativitet. Det er herfor vi opfordrer jer til at tage et besøg for at se skolens exceptionelle farver selv. De vil give jer mulighed for at se noget helt unikt: mennesker der arbejder sammen for at konstruere en bedre morgen for deres fremtidige generationer!

Aske Andersen a few seconds ago
Solbakkeskolen
Solbakkevej 28
3630 Jægerspris

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Solbakkeskolen

Read a bit more about Solbakkeskolen.