ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Solbakkeskolen

Dette er en historie om Solbakkeskolen, et sted som har været et hjem for en lille bys børn i generationer. Det ligger på Solbakkevej 28, 3630 Jægerspris i Danmark. Skolen er omgivet af smukke øde skove og bakker og den har stået der i årtier som et tegn på det lokale samfunds glade traditioner.

Man kunne godt sige, at Solbakkeskolen er hjertet af byen. Det er herfra alle magiske øjeblikke og livslange minder begynder. Dette kan ses gennem skolens alvorlige, men dog glade façade. Fra en afstand virker det som om huset selv nyder at se ind i børnenes glade ansigter hver dag.

Indvendig bølger Solbakkeskolens atmosfære med håb og drømme. Eleverne kommer ind ad døren med et lille glimt i deres øje, hvilket blot forstærker den magiske energi som findes blandt skolens vægge. For med fællesskabet og støtten, hvert barn får her, vokser studenternes evner og udviklingen begynder.

Faciliteterne på Solbakkeskolen afspejler dette miljø så godt som muligt. Fra den store stald og gymnastiksal, over det store bibliotek fuld af eventyr, til de friske grønne marker der omgiver skolen, giver det børnene mulighed for at udforske verden uden for skolens mure.

Selvom geografien er dens egen, er der ingen tvivl om at Solbakkeskolens hjerte ligger i dens lærere og elever. Friskheden og begejstringen som de har for hinanden er unik, da det giver nye muligheder for alle involverede. Dette er et sted hvor rigdom mindskes, men fattigdom bliver delt mellem dem alle med kærlighed og venlighed.

Derfor møder du altid Solbakkeskolen som et fredfyldt sted fuld af håb og kreativitet. Det er herfor vi opfordrer jer til at tage et besøg for at se skolens exceptionelle farver selv. De vil give jer mulighed for at se noget helt unikt: mennesker der arbejder sammen for at konstruere en bedre morgen for deres fremtidige generationer!

Aske Andersen a few seconds ago
Solbakkeskolen
Solbakkevej 28
3630 Jægerspris

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Solbakkeskolen

Read a bit more about Solbakkeskolen.