At Solhverv Privatskole we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Solhverv Privatskole

Solhverv Privatskole er et af de mest inspirerende skoler i Danmark. Det er en skole med et miljø, hvor alle er velkomne og hvor alle føler sig værdsat. Skolen er blevet et populært valg for studerende, der søger et læringsmiljø, hvor kreative og innovative tanker og ideer kan udfolde sig.

Skolen har et dedikeret personale, der er engageret i at skabe en fremragende læringsoplevelse for alle elever. Deres mål er at skabe muligheder for alle deres elever til at lære og udvikle sig selv, så de kan nå deres fulde potentiale.

Solhverv Privatskole tilbyder klasser fra 0. til 9. klasse samt kurser for ungdomsårene. Til alle aldersgrupper har skolen programmer og faciliteter, der passer til deres behov og interesser. Skolen har også et fokus på at give eleverne et kreativt miljø, der støtter deres udvikling.

I Solhverv Privatskole vil du finde et meget inspirerende miljø, der fremmer nysgerrighed, viden og fællesskab blandt eleverne. Skolen har en stærk fokus på at fremme studerendes personlige udvikling, hvilket stimulerer den akademiske udfordring. For hver elev vil man finde muligheder for at opfylde deres personlige ambitioner med tilpassede kurser og programmer designet til at give dem det bedste læringsmiljø.

Solhverv Privatskole er stedet, hvor læring sker ved at engagere sig i det miljø, der giver inspiration og motivation til studerende og personale. Det er her, man finder mennesker, der brænder for at skabe en god fremtid gennem deres engagement i skolen. Oplev det selv og bliv en del af Solhverv Privatskoles inspirerende fællesskab! Tag ansvar for din egen læring og grib muligheden for at blive en del af dette helt unikke skolemiljø!

Aske Andersen a few seconds ago
Solhverv Privatskole

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Solhverv Privatskole

Read a bit more about Solhverv Privatskole.