ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Solhverv Privatskole

Solhverv Privatskole er et af de mest inspirerende skoler i Danmark. Det er en skole med et miljø, hvor alle er velkomne og hvor alle føler sig værdsat. Skolen er blevet et populært valg for studerende, der søger et læringsmiljø, hvor kreative og innovative tanker og ideer kan udfolde sig.

Skolen har et dedikeret personale, der er engageret i at skabe en fremragende læringsoplevelse for alle elever. Deres mål er at skabe muligheder for alle deres elever til at lære og udvikle sig selv, så de kan nå deres fulde potentiale.

Solhverv Privatskole tilbyder klasser fra 0. til 9. klasse samt kurser for ungdomsårene. Til alle aldersgrupper har skolen programmer og faciliteter, der passer til deres behov og interesser. Skolen har også et fokus på at give eleverne et kreativt miljø, der støtter deres udvikling.

I Solhverv Privatskole vil du finde et meget inspirerende miljø, der fremmer nysgerrighed, viden og fællesskab blandt eleverne. Skolen har en stærk fokus på at fremme studerendes personlige udvikling, hvilket stimulerer den akademiske udfordring. For hver elev vil man finde muligheder for at opfylde deres personlige ambitioner med tilpassede kurser og programmer designet til at give dem det bedste læringsmiljø.

Solhverv Privatskole er stedet, hvor læring sker ved at engagere sig i det miljø, der giver inspiration og motivation til studerende og personale. Det er her, man finder mennesker, der brænder for at skabe en god fremtid gennem deres engagement i skolen. Oplev det selv og bliv en del af Solhverv Privatskoles inspirerende fællesskab! Tag ansvar for din egen læring og grib muligheden for at blive en del af dette helt unikke skolemiljø!

Aske Andersen a few seconds ago
Solhverv Privatskole

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Solhverv Privatskole

Read a bit more about Solhverv Privatskole.