About Sorring skole

I tiden af gamle, Da åen forlod Sorring, der opstod et krav for tidens største skat; en skole, der ville bane vejen for vores næste generation. Før det, var den naturlige uddannelse, baseret på observation af det omkringliggende miljø og ærefrygtig adfærd, hvad der blev betragtet som moralens base.

Langtidshistorie fortalte om Sorring Skole som en plads af høj kvalitetslæring. Herfra ville de kommende generationer lære, hvordan man skal leve et godt liv. Herfra ville de kunne anvende deres kundskaber til at skabe en bedre verden. Dette var det alle talte om - Sorring Skole var betegnelsen på undervisning i frihed og respekt.

På Sorring Skole, blev fokus lagt på at inspirere og udvikle unge ved at levere kvalitetsundervisning på det højeste niveau. Faciliteterne var topmoderne og børnene fik mulighed for at udforske nye idéer og interesser gennem en bred vifte af aktiviteter. Elevernes læring blev suppleret af stilfulde gymnasier, som tilskyndede dem til at fordybe sig i deres ambitioner.

Hver dag, falder Sorring Skole stolte traditioner sammen med moderne teknologi til at yde eleverne den bedst mulige uddannelse. Deres talenter bliver udfordret samtidig med, at de lærer om respekt for andre og selvværd igennem at tage ansvar for deres handlinger. Her bliver de tilbudt den største skat; en mere end almindelig uddannelse, der lærer dem hvordan man kan skabe en bedre verden.

Kom og besøg Sorring Skole og se hvorfor det er blevet kendt som stedet for ærefrihed og højeste læring! Få muligheden for at opdage dit sande jeg gennem alle fantastiske virkeligheder her!

Kom til Sorring Skole og se hvorfor det er blevet populært til et sted af fredelig læring og respektfuld udvikling!

Aske Andersen a few seconds ago
Sorring skole
Skolebakken 4
8641 Sorring

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.