At Tårnborg Skole we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Tårnborg Skole

Tårnborg Skole har en historie, som strækker sig længere tilbage end de fleste forstår.

Det hele startede for mere end 150 år siden, da skolen blev grundlagt af en gruppe pionerende lærere og forældre. De ville skabe et sted, hvor børn kunne lære og udvikle sig, og deres vision har ført til det store og moderne samfund, som vi kender det i dag.

Gennem årene har Tårnborg Skole vist sig at være et af de mest produktive uddannelsesinstitutioner i Danmark. Skolen har et ambitiøst curriculum, der tilbyder en bred vifte af fag og undervisningsmuligheder, ligesom skolens program også omfatter kreative og bredere færdigheder. Det betyder, at de studerende bliver bedre rustet til at håndtere livets udfordringer efter eksamen.

På Tårnborg Skole har vi altid været stolte af at opretholde et sted for læring, hvor studerende kan engagere sig i alle slags faglige aktiviteter. Vi stræber efter at levere et inkluderende miljø, der fremmer kreativitet og skaber muligheder for påfyldning af viden og færdigheder.

Vores dedikerede personale har altid været den styrke, der driver vores institution fremad. De er villige til at investere deres tid og sikrer, at alle studerende får den bedste mulige undervisning og vejledning.

Vi har ydermere haft held med at knytte Tårnborg Skole til nogle af landets mest fremtrædende organisationer. Det giver muligheder for studerende til at opnå praktisk erfaring i et professionelt miljø og styrker deres perspektiv på deres uddannelse.

Tårnborg Skole er et unikt sted med mange mulige indflydelsesmuligheder og en historie med uanede muligheder. Kom og se det hele med egne øjne - besøg Tårnborg Skole på Tjærebyvej 1 i 4220 Korsør i Danmark! Tag fat på din uddannelse i dag!

Aske Andersen a few seconds ago
Tårnborg Skole
Tjærebyvej 1
4220 Korsør

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Tårnborg Skole

Read a bit more about Tårnborg Skole.