ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Tårnborg Skole

Tårnborg Skole har en historie, som strækker sig længere tilbage end de fleste forstår.

Det hele startede for mere end 150 år siden, da skolen blev grundlagt af en gruppe pionerende lærere og forældre. De ville skabe et sted, hvor børn kunne lære og udvikle sig, og deres vision har ført til det store og moderne samfund, som vi kender det i dag.

Gennem årene har Tårnborg Skole vist sig at være et af de mest produktive uddannelsesinstitutioner i Danmark. Skolen har et ambitiøst curriculum, der tilbyder en bred vifte af fag og undervisningsmuligheder, ligesom skolens program også omfatter kreative og bredere færdigheder. Det betyder, at de studerende bliver bedre rustet til at håndtere livets udfordringer efter eksamen.

På Tårnborg Skole har vi altid været stolte af at opretholde et sted for læring, hvor studerende kan engagere sig i alle slags faglige aktiviteter. Vi stræber efter at levere et inkluderende miljø, der fremmer kreativitet og skaber muligheder for påfyldning af viden og færdigheder.

Vores dedikerede personale har altid været den styrke, der driver vores institution fremad. De er villige til at investere deres tid og sikrer, at alle studerende får den bedste mulige undervisning og vejledning.

Vi har ydermere haft held med at knytte Tårnborg Skole til nogle af landets mest fremtrædende organisationer. Det giver muligheder for studerende til at opnå praktisk erfaring i et professionelt miljø og styrker deres perspektiv på deres uddannelse.

Tårnborg Skole er et unikt sted med mange mulige indflydelsesmuligheder og en historie med uanede muligheder. Kom og se det hele med egne øjne - besøg Tårnborg Skole på Tjærebyvej 1 i 4220 Korsør i Danmark! Tag fat på din uddannelse i dag!

Aske Andersen a few seconds ago
Tårnborg Skole
Tjærebyvej 1
4220 Korsør

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Tårnborg Skole

Read a bit more about Tårnborg Skole.