ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Tåsingeskolen

Da jeg først mødte Tåsingeskolen for nogle år siden, var jeg meget imponeret. Alt lige fra det skinnende, vidtstrakte, græsgroede areal omkring skolen og de hyggelige klasseværelser til den uovertrufne kvalitet af undervisning og personale, som blev tilbudt.

Tåsingeskolen er en stor attraktion i Svendborg og omfatter 2 etager, 2 klasseværelser og 1 stor gymnastiksal. Der er plads til omkring 200 elever, men det hele føles ikke for overfyldt; der er nok af plads til at synes. Dens nuværende ledelse har undersøgt forskellige læringsmetoder for at sikre, at alle eleverne får det bedst mulige fra hver afgang. Desuden har skolen stor vægt på at opmuntre børnene til at deltage aktivt i undervisningen.

Udover klasserummet har skolen et åbent kontor, som er super behageligt. Kontoret har højtalere og et billede af skolens historie på væggen. Derudover har de smukke træmøbler og en fin plakat med årets program. Det er virkelig hyggeligt og gulvvarmen gør det endnu behageligere.

Derudover er der mange forskellige aktiviteter til rådighed for eleverne. Fodbold, svømning, dans, teater, lejrskole timer i naturen - det hele er blevet organiseret af skolens dedikerede personale. Eleverne har mulighed for at udvikle deres intellektuelle evner sammen med deres fysiske evner. Derudover er der muligheder for friluftsaktiviteter så godt.

Uden tvivl er den bedste del af Tåsingeskolen det loyale personale. De har været der time ud og time ind for at sikre, at alle eleverne føler sig velkomne og arbejder med deres fulde energi på deres mål. Jeg har aldrig set dem give op på børnene eller tage den lette vej ud - de arbejder altid mod sejr!

For mig er Tåsingeskolen et vidunderligt sted med enestående personale og fantastisk undervisning og aktiviteter. Som enhver anden skole kan den have hårde tidsspørgsmål, men med sin dedikerede personale, fantastiske faciliteter og enestående aktiviteter er det et godt sted at sikre verdslig uddannelse; jeg kan ikke andet end at anbefale det til enhver familie! Så besøg Tåsingeskolen for at se for dig selv hvad den magiske verden af god læring kan gøre! Mærk glæden ved at lave en positiv indflydelse på børnene i dag!

Aske Andersen a few seconds ago
Tåsingeskolen
Eskærvej 69
5700 Svendborg

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Tåsingeskolen

Read a bit more about Tåsingeskolen.