At Tømmerup Fri- og Efterskole we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Tømmerup Fri- og Efterskole

Tømmerup Fritids- og Efterskole er et fantastisk sted for alle børn. Med mere end 16 smukke værelser, en bred vifte af uddannelsesmuligheder og en varm og imødekommende atmosfære, er det en skole, der virkelig har noget at tilbyde.

Skolens faciliteter er imponerende. Et helt kunstneri- og musikværksted, et biologi- og kemiværksted, en computerudstyr, en teknisk lab og et helt bibliotek. Desuden har skolen også en fantastisk udendørs område med et legeplads, så børnene kan nyde frisk luft og motion.

Undervisningspersonale på Tømmerup Fritids- og Efterskole gør deres bedste for at uddanne børnene til at blive åbne mindede, selvstændige unge mennesker. Skolen fokuserer på at give alle børn de nødvendige værktøjer til at udvikle deres faglige evner, kreative evner og sociale færdigheder.

Skolen holder også forskellige arrangementer hele året rundt. Alle børn elsker disse begivenheder, som giver dem mulighed for at mødes med andre børn og deltage i sjove aktiviteter. Derudover er der flere ekstraudfordrende lektier tilgængelige til dem der ønsker det, så de kan udforske deres interesser yderligere.

Alt i alt er Tømmerup Fritids- og Efterskole et af de bedste valg for børn i Kalundborg området. Skolen skaber en god balance mellem undervisning og leg, det samme gælder for kreativitet og karakteropbygning. Forældre kan være trygge ved at vide, at deres børn får det bedste mulige miljø til at udvikle sig i. Kom ned til skolen for at opdage det selv!

Aske Andersen a few seconds ago
Tømmerup Fri- og Efterskole
Andaksvej 19
4400 Kalundborg

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Tømmerup Fri- og Efterskole

Read a bit more about Tømmerup Fri- og Efterskole.